Με στόχο να φανεί ανταγωνιστική θα αγωνιστεί η ομάδα των Τρικάλων κόντρα στην ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ (17:00), σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάρα. Ο φόργουορντ των Τρικάλων αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, τόνισε ωστόσο πως άπαντες θα παλέψουν για κάθε φάση.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιώργος Τσιάρας στο πρωσοπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Να παλεύουμε για κάθε φάση
Καλησπέρα φίλοι του μπάσκετ
Μετά από μια εβδομάδα αλλαγών συναισθημάτων με αναχωρήσεις και αφίξεις συμπαικτών, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα την ΑΕΚ.
Μια όμορφη συνάθροιση της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν αυτής της ομάδας και του staff για να παρακολουθήσουμε έναν τηλεοπτικό αγώνα και αυτό είναι ευχάριστο γιατί η ομάδα δένεται όσο περνάει ο καιρός ακόμη πιο πολύ εντός και εκτός γηπέδου.
Αυτό που κάνουμε σε κάθε προπόνηση και σκοπεύουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε για κάθε φάση. Αυτό πρόκειται να κάνουμε και στο ΟΑΚΑ».
Στα παιχνίδια της περσινής περιόδου εξαντλείται η ιστορία των αγώνων της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα BC Aries. Σε αυτά επικράτησαν οι γηπεδούχοι. Ειδικότερα στον αγώνα της 18ης Απριλίου που έγινε στο ΟΑΚΑ, η «ένωση» πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, επικρατώντας με το άνετο 96-73.
252 παιχνίδια στην κατηγορία θα συμπληρώσει ο Γιώργος Τσιάρας και έτσι θα ανέβει στην 68η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, προσπερνώντας τον Βασίλη Σούλη.
Ο νεοαποκτηθείς Νίκος Καλλές χρειάζεται πέντε εύστοχες βολές για να φτάσει τις 100.