Σε ακόμη μια από τις μεγάλες ΠΑΕ της Superleague είχε την τιμή να βρεθεί η Ακαδημία Δήμητρα/Απόλλων φτάνοντας κοντά στο τέλος της σεζόν. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο επόμενος σταθμός για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τρία τμήματα ταξίδεψαν την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Τρίπολη όπου διέμειναν στο άριστο ξενοδοχείο Tripoli City Hotel. Συνοδοί της αποστολής ήταν οι υπεύθυνοι και προπονητές της Ακαδημίας Απ. Γκαραγκάνης και Ν. Γιαγιάκος.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι αναμετρήσεις μεταξύ των τμημάτων του Αστέρα και της Δήμητρας/Απόλλων στις ηλικίες γεννηθέντων 2000-2001-2002 στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας της Τρίπολης. Το θέαμα ήταν πολύ συναρπαστικό καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν φοβερό αγωνιστικό πρόσωπο και θέληση για καλό ποδόσφαιρο.

Πολλοί Τρικαλινοί αθλητές σημειώθηκαν από τους υπευθύνους του Αστέρα και είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποιον η κάποιους εξ αυτών να ακολουθήσουν από την επόμενη σεζόν τα τμήματα υποδομής του Αστέρα. Να σημειώσουμε ότι η Ακαδημία της Δήμητρας έχει παραχωρήσει στον Αστέρα Τρίπολης και άλλους νέους αθλητές της (πχ Άγγελος Ζήσης, Βαγγέλης Βουτσελάς, Μανώλης Ντίνε κ.α.) που κάνουν εξαιρετικές σεζόν στα τμήματα τους.

Την αποστολή της Δήμητρας υποδέχθηκε πέραν των υπευθύνων των Ακαδημιών του Αστέρα και ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης. Η Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων ευχαριστεί την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την πρόσκληση της και εύχεται οι ομάδες του Αστέρα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα σεζόν.