Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Δήμητρας/ Απόλλων Τρικάλων κατά την διάρκεια της ξενάγησης τους στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.
Τα παιδιά μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Κώστα Φορτούνη, μετά από τον πρωινό αγώνα τους στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού!
Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών από την Δήμητρα Τρικάλων και δεν θα μπορούσε να μην καλωσορίσει τους συμπατριώτες του στο "σπίτι" της αγαπημένης του ομάδας.
Ο Κώστας Φορτούνης συνομίλησε επί ώρα με τους προπονητές και τους γονείς, φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της Ακαδημίας και τους τόνισε πως πρέπει να μην σταματήσουν να ονειρεύονται και να δουλεύουν για να πετύχουν.
Στην διάρκεια της ξενάγησης όπου περιελάμβανε επισκέψεις στα γυμναστήρια της πρώτης ομάδας αλλά και της Ακαδημίας, στα εστιατόρια, στην πισίνα, στα αποδυτήρια αλλά και στα γήπεδα της πρώτης ομάδας, τα παιδιά και οι γονείς της Ακαδημίας των Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις πολύτιμες συμβουλές του Α' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββα Θεοδωρίδη αλλά και του προπονητή της Κ-20 κ. Βασίλη Βούζα.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας κάλεσαν τον κ. Βούζα να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις τους στα Τρίκαλα και να μιλήσει σ' όλα τα παιδιά!
Μετά από την ολοκλήρωση της ξενάγησης ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Δήμητρας Τρικάλων κ. Απόστολος Γκαραγκάνης μίλησε για το τουρνουά αλλά και την ξενάγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γιώργο Αμανατίδη: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της. Είναι τιμή για εμάς, μια Ακαδημία από τα Τρίκαλα, να είμαστε εδώ ως προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει και άλλο το επίπεδο του τουρνουά και θα γίνει κάποια στιγμή ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Όσο αφορά την ξενάγηση τι να πω; Είμαστε όλοι εντυπωσιασμένοι. Είδαμε όλες τις εγκαταστάσεις και ήταν το καλύτερο δώρο για τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός είναι σε επίπεδο Champions League και έχει την δυνατότητα να καθιερωθεί ως μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης".
Ο κ. Γκαραγκάνης ήταν και προπονητής του Κώστα Φορτούνη στην Δήμητρα Τρικάλων από τα 8 έως και τα 13 έτη και δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον άσο του Ολυμπιακού: "Ο Κώστας είναι δικό μας παιδί. Μας κάνει υπερήφανους. Έχει μια φανταστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και μπορεί να φτάσει πιο ψηλά. Πάντα ήταν μαχητής και έβαζε νέους στόχους. Είναι πρότυπο για τα παιδιά".