Στις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι το ποδόσφαιρο παραμένει μια ψυχαγωγία αναγκαία. Με το γνώμονα αυτό η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα θεώρησε ως χρέος της να στηρίξει έμπρακτα τους φιλάθλους της ομάδας με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Η απόφαση της ΠΑΕ και προσωπικά του Χάρη Κουτσούρη ήταν οι τιμές να πάνε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, ώστε με τον τρόπο αυτό όσο το δυνατόν περισσότεροι τρικαλινοί να μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο για να απολαύσουν τον ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Τα εισιτήρια που θα είναι στο χώρο των επισήμων θα έχουν τη τιμή των 250 ευρώ και όπως είναι λογικό απευθύνεται κυρίως στους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα που έχουν την οικονομική επιφάνεια να στηρίξου με το κάτι παραπάνω την ομάδα.

Η πραγματικά όμως φιλολαϊκή επιλογή της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα φαίνεται στη τιμή των εισιτήριων διαρκείας στην σκεπαστή. Και αυτό διότι με 100 ευρώ οι φίλαθλοι μπορούν να απολαύσουν όλα τα παιχνίδια της ομάδας! Να τονίσουμε ότι η τιμή αυτή θα διαρκέσει από 13 Ιουλίου ως 31 Αυγούστου. Από 1η Σεπτεμβρίου η τιμή θα είναι στα 120 ευρώ.

Ακόμη πιο φτηνό θα είναι το εισιτήριο διαρκείας στην απέναντι από την σκεπαστή κερκίδα. Εκεί η τιμή, για τις ίδιες ημερομηνίες θα είναι στα 70 ευρώ, ενώ από 1η Σεπτεμβρίου η τιμή θα είναι στα 90 ευρώ. Τέλος, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά τις τιμές για τα οικογενειακά διαρκείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 13 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ, Απόλλωνος 5, στον 1ο όροφο. Και στο τηλέφωνο 2431302822.