Αρκετές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες έρχονται για τον σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Τρίκαλα. Η κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στις Σκαμνιές Πηγής.  Θα υπάρξουν αρκετές βραβεύσεις ενώ θα τιμηθεί και ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Α.Ο.Τρίκαλα ΠΑΕ κ. Χρήστος Γιαλιάς. Η τιμή κάρτας θα είναι στα 10 ευρώ και θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό , μουσική.
Στη μνήμη του Γιώργου Σιδηρόπουλου θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου στο στάδιο Τρικάλων μαζί με τις ομάδες παλαιμάχων της ΑΕΚ, της Λάρισας και της Ελασσόνας στις οποίες αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας ο Γιώργος Σιδηρόπουλος. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία αυτού του τουρνουά.
Ο προγραμματισμένος για το 2016 φιλικός αγώνας με την ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς θα ανακοινωθεί επίσης σε λίγες ημέρες πότε θα διεξαχθεί.
Τέλος, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου  για καλό σκοπό με ομάδες ανεξαρτήτων όπως Δικηγόροι, Δάσκαλοι, Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι, Πολύτεκνοι, Νοσοκομειακοί, Αστυνομικοί, Δημοτικοί υπάλληλοι κ.λ.π.
Όσες τέτοιες ομάδες που εκπροσωπούν φορείς, οργανώσεις  και συλλόγους επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο των παλαιμάχων κ. Στέφανο Πιάζα για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλ. 6974-386211.