Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ''ΑΟ Τρίκαλα 2011'' που αγωνίζεται φέτος στην Α' Εθνική ,μετά από μια σταθερή πορεία απ' την ίδρυσή της, κρατάει γερά και προσδοκά να διατηρήσει τη θέση της σ' αυτή την κατηγορία.
Η νίκη της περασμένης Κυριακής, απέναντι στην καταξιωμένη και έμπειρη ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών ,απέδειξε ότι διαθέτει τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες να πετύχει το στόχο της.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας θα βρίσκεται στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Χανιά,στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Όλοι γνωρίζουν τις οικονομικές δυσκολίες ενός ερασιτεχνικού σωματείου και πόσο μάλλον όταν αυτό αγωνίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως το δικό μας.
Στην προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουμε, είχαμε την τύχη να συναντηθούν οι δρόμοι μας με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ.Χρήστο Γιαλιά,ο οποίος ανέλαβε να καλύψει εξ ολοκλήρου, με προσωπική χορηγεία, το κόστος της αποστολής μας στα Χανιά.
Οι παίκτριες, οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας μας αισθανόμαστε βαθύτατα υποχρεωμένοι και νιώθουμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε δημόσια.
Η ισχυρή παρουσία του κ.Χρήστου Γιαλιά στα αθλητικά δρώμενα των Τρικάλων αποδεικνύεται ότι δεν εξαντλείται μόνο στο αντρικό ποδόσφαιρο, αλλά βοηθάει ηθικά και υλικά και το γυναικείο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξής του.
Τέλος, ενισχύει την ταύτιση που υπάρχει στη συνείδηση των φιλάθλων μας για τα δυό σωματεία.Μια ταύτιση που εμπεριέχεται στη φράση ΜΙΑ ΠΟΛΗ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΜΙΑ ΦΩΝΗ.
Από καρδιάς ευχαριστούμε
Οι αθλήτριες
Οι προπονητές
Η διοίκηση
''ΑΟ Τρίκαλα 2011''