Από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και την Κηφισιά (Σάββατο 31/10, ώρα έναρξης 17.00) η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα τεθεί σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό/ονομαστικό εισιτήριο σύμφωνα με το νόμο 4326/15.
Για τον λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για το παιχνίδι του Σαββάτου και προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία στα εκδοτήρια καλό θα είναι να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους το απόγευμα της Παρασκευής 30/10 από τις 6 μ.μ. – 10 μ.μ. και το πρωί του Σαββάτου από τις 9 π.μ έως τις 2 μ.μ. από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6). Τις ίδιες ώρες μπορούν και οι κάτοχοι των διαρκείας να παραλάβουν τις μόνιμες κάρτες διαρκείας τους που θα ισχύουν για όλη την σεζόν.
Πώληση εισιτηρίων του αγώνα θα γίνεται και στα εκδοτήρια του Δημοτικού κλειστού από τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.
Τα στοιχεία που θα πρέπει να προσκομίσουν οι φίλαθλοι είναι:  α) ονοματεπώνυμο, β) όνομα πατρός και μητρός,, γ) ημερομηνία γέννησης, δ) διεύθυνση κατοικίας, ε) αριθμός τηλεφώνου, στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή, ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).
Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται πέρα από την επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.
Τα παιδιά έως 13 ετών εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Θα πρέπει όμως να προμηθευτούν εισιτήριο με μηδενική τιμή δηλώνοντας το ΑΜΚΑ τους.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την στιγμή που καταχωρηθούν μία φορά τα στοιχεία του κάθε φιλάθλου στην συνέχεια απαιτείται μόνο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για την αγορά εισιτηρίου.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν και ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους μέσω της πλατφόρμας της viva.gr.
Τέλος να σημειωθεί ότι από τον αγώνα του Σαββάτου θα τεθεί σε εφαρμογή και η καταγραφή όλων των χώρων του γηπέδου, εσωτερικών και εξωτερικών, με κάμερες ασφαλείας τις οποίες θα χειρίζονται από ειδικά διαμορφωμένο μπουθ στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων για τυχόν προβλήματα που θα παρατηρηθούν και για τον λόγο αυτό ζητούμε την έγκαιρη προσέλευση τους στο γήπεδο το Σάββατο, είτε ακόμη καλύτερα την επίσκεψη τους στα γραφεία της ΚΑΕ Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί.
ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries