Μια πανέμορφη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στον Πολυχώρο Θεσσαλίς, όπου έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων. Περίπου 200 άτομα, μέλη, φίλοι και γνωστοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο και όλοι συνέβαλαν ώστε να είναι μια αξέχαστη γιορτή σαν αυτές που χαρίζει ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων εδώ και χρόνια.
Η βραδιά είχε από όλα. Τιμητικές βραβεύσεις στους κορυφαίους δρομείς μας για την χρονιά που πέρασε,  την κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο και την εκφώνηση ευχών από τον πρόεδρο του Συλλόγου Δημοσθένη Πάλλα, κληρώσεις με πλούσια δώρα και η βραδιά έκλεισε με χορό, με ελληνική αλλά και ξένη μουσική.
Στην κοπή της πίτας μας παρευρέθηκε και μας τίμησε και ο Δήμαρχος της πόλης μας, Δημήτρης Παπαστεργίου, που από χθες είναι και ενεργό μέλος του Συλλόγου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας δείχνοντας με την μεγάλη προσέλευσή τους την δυναμική του Συλλόγου μας. Ευχόμαστε η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες προσωπικές και συλλογικές και υγεία για όλους! Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ενημερώσει ότι στο μέλλον θα υπάρξουν ανάλογες εκδηλώσεις και δράσεις  όπου θα φέρουν τα μέλη μας πιο κοντά και θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την όμορφη παρέα μας, την παρέα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων!


ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ:
•    Πρώτος Δρομέας μας στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα ,Θαν.Σταμόπουλος:Γιακίμης Ηλίας με επίδοση 1:17:44   (7ος Γενικής)
•    Πρώτη Δρομέας μας στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα ,Θαν.Σταμόπουλος: Ντόβα Ελένη με επίδοση 1:31:39 (3η Γυναίκα)
•    Πρώτος Δρομέας μας στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας: Γεραγόρης Νικόλαος με επίδοση 2:55:57
•    Καλύτερη επίδοση σε Μαραθώνιο Δρόμο : Νταούλας Δημήτρης με επίδοση 2:49:03 στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης
•    Καλύτερος Δρομέας στο Βουνό : Αχιλλέας Χριστάνας (7ος Γενικής στο Orliakas Race!!! 33 χλμ. στα Γρεβενά , 5ος στο Metsovo Ursa Trail 40 χλμ. , 5ος στο Volos Regional Trail  25 χλμ., 23ος στο Olympus Marathon , 9ος στον  Ορεινό Μαραθώνιο Ζαγορίου 80 χλμ. επίδοση (11:33:33) , 4ος στο  Lost Trail  56,2 χλμ. στον Όλυμπο , 3ος στο Meteora Trail Running 21 χλμ , 2ος στα Χνάρια του Δευκαλίωνα )
•    Καλύτερη Δρομέας στο Βουνό : Φένια Βότσιου (25η γυναίκα στα Χνάρια της Αρκούδας 18χλμ )
•    Περισσότερες Συμμετοχές το 2015 : Μπέκος Βασίλης (21 αγώνες μέσα στο 2015 , κάλυψε συνολικά 452,2 χλμ. )
•    Αθλητής της χρονιάς : Τσικρικάς Κωνσταντίνος (1ος Δρομεας μας που τερματίζει σε αγώνα Τριάθλου Ironman -3ος στο 226 Rodos Challange )
•    Προσφορά από μέλος του Συλλόγου : Χρήστος Καρακίτσιος (υπευθυνος αποτελεσμάτων στον 5ο ,6ο ,7ο , 8ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα , Θαν.Σταμόπουλος)
•    Προσφορά φορέα στον Σύλλογο μας: Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.)