Παράσταση διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή δεκάδων αγροτοκτηνοτρόφων πραγματοποίησε σήμερα στην εφορία των Τρικάλων η ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» και η Συντονιστική Επιτροπή Τρικαλινών Αγροτκτηνοτρόφων του μπλόκου Νίκαιας .
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας σειράς δράσεων που έχουν αποφασιστεί τις προηγούμενες μέρες και στοχεύει στην κλιμάκωση του αγώνα των Τρικαλινών αγροτών και κτηνοτρόφων σε συντονισμό με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων που συμμετέχει η ΟΑΣΤ « Η Άνοιξη» και και η Συντονιστική Επιτροπή Τρικαλινών Αγροτκτηνοτρόφων του μπλόκου Νίκαιας .
Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας εκπρόσωποι των αγροτών συναντήθηκαν με το διευθυντή της ΔΟΥ Τρικάλων και ανέλυσαν τα αιτήματά τους σχετικά με τη φορολόγηση , καταθέτοντας και γραπτώς , όπως τα έχουν αποφασίσει στις συσκέψεις τους. 
Η ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» και η Συντονιστική Επιτροπή Τρικάλων αγροτοκτηνοτρόφων στο μπλόκο Νίκαιας καλούν όσους τρικαλινούς αγρότες δε βγήκαν ακόμη στο δρόμο του αγώνα να κινητοποιηθούν, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το μπλόκο της Νικαιας, κλιμακώνοντας τις αγωνιστικές δράσεις που αυξάνουν την πίεση προς την κυβέρνηση.