Την  Πέμπτη 16 Μαΐου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επισκέφθηκε την "Κιβωτό του Κόσμου" στο Διμήνι του Βόλου και παρέδωσε 32 (τριανταδύο) έργα ζωγραφικής, προσφορά των μελών του.
Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου "ο Σύλλογος τον Δεκέμβριο πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά "ΑΓΑΠΗΣ ΦΩΣ" για την ενίσχυση της "Κιβωτού", την οποία μας έκαναν την τιμή να επισκεφτούν και τα παιδιά από το σπίτι του Βόλου. Συγκινημένα τα μέλη του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει για την υποδοχή τους μια μικρή εκδήλωση με μουσική και παρουσίαση του βιβλίου «Το μυστικό της φεγγαρόπετρας» της Ευ. Γκούμα. Μετά τη λήξη της Αγοράς οι καλλιτέχνες αποφάσισαν τα απούλητα έργα τους , να προσφερθούν στα παιδιά της "Κιβωτού" στο Βόλο. Αυτή την εκκρεμή απόφαση, λοιπόν υλοποιήσαμε.
Η επίσκεψή μας έγινε το μεσημέρι, όταν τα παιδιά είχαν επιστρέψει από το σχολείο και ήταν στην τραπεζαρία για το φαγητό τους. Εντυπωσιαστήκαμε για άλλη μια φορά από τους τρόπους και τη συμπεριφορά τους. Μετά την υποδοχή και την παράδοση των έργων, ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις του κτήματος, ενημερωθήκαμε για τις δραστηριότητες των παιδιών και θαυμάσαμε το έργο που προσφέρει στην κοινωνία η «Κιβωτός του Κόσμου».
Με την ευκαιρία της μικρής αυτής εκδρομής επισκεφτήκαμε και τον αρχαιολογικό χώρο με τον νεολιθικό οικισμό και τους μεταγενέστερους θολωτούς τάφους. 
Τώρα ο Σύλλογος ετοιμάζει τη μεγάλη ομαδική του έκθεση, η οποία φέτος θα γίνει στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών (Παλιά Φυλακή) από 18 μέχρι 30 Ιουνίου."