Συνεχίζει ο Δημήτρης Παπαστεργίου να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους της πραγματικής οικονομίας. Αυτή τη φορά επισκέφθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου με στελέχη της «Επανεκκίνησης» άλλες δύο εξαγωγικές τρικαλινές επιχειρήσεις: την οινοποιία, αποσταγματοποιία «Τσιλιλής» και τη γαλακτοβιομηχανία LA FARM.
Η εταιρεία ΤΣΙΛΙΛΗΣ ουσιαστικά «έβαλε το τσίπουρο στα σαλόνια», όπως ειπώθηκε από τον ιδιοκτήτη της κ. Μάκη Τσιλιλή, ο οποίος υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία της προώθησης ζητημάτων αγροτικής παραγωγής, τοπικών επιχειρήσεων και προβολής του γίγνεσθαι σε αυτόν τομέα, που ειδικά με τον Μύλο των Ξωτικών και την αναγνωρισιμότητα του Δήμου, είναι ευκαιρία να συνδυαστούν. Επεσήμανε ότι ο Δήμος Τρικκαίων, εύφορος και πλούσιος σε διατροφικά προϊόντα, με πανελλήνιες πρωτιές (τσίπουρο, κτηνοτροφία, γαλακτοκομικά) μπορεί να αποτελέσει κόμβο προώθησης νέων ιδεών, συνδυάζοντας παράδοση και καινοτομία. Και υπενθύμισε ότι  ο Δήμος Τρικκαίων και οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια στην εικόνα της πόλης, στην καλή πρακτική της προώθησης των τοπικών προϊόντων.

Στη γαλακτοβιομηχανία LA FARM ο Δημήτρης Παπαστεργίου με στελέχη της «Επανεκκίνησης», υπενθύμισει τη σημασία που αποδίδει στην τοπική παραγωγική δραστηριότητα. Μια δραστηριότητα που καθιστά τα Τρίκαλα, πρωτεύουσα της γαλακτοβιομηχανίας, όπως τόνισε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, που υποδέχθηκε τον Δήμαρχο στιες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε στους εργαζόμενους τη σημασία της δύναμης που θα έχει η  δημοτική αρχή με την αυτοδυναμία από την 1η Κυριακή. Κάτι που, όπως τόνισε, είναι σημαντικό και για τους εργαζόμενους και για τους επιχειρηματίες, αφού δημιουργείται σταθερότητα και ο Δήμος συνεχίζει τα αναπτυξιακά του έργα. Όπως, για παράδειγμα, την ανάπλαση στο κέντρο της πόλης με τα 10.000.000€, που αλλάζουν το τοπίο σε μια πόλη που αλλάζει, σε έναν Δήμο – πρότυπο για όλη τη χώρα. Για τον λόγο αυτόν η «Επανεκκίνηση» συνεχίζει να στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα και τους εργαζόμενους: όλοι μαζί, πάμε τα Τρίκαλα μπροστά!