Επανέρχεται δριμύτερη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας και προειδοποιεί τους οφειλέτες της.
Για μια ακόμη φορά σε διάστημα δυο μηνών τους καλεί να προσέλθουν στα ταμεία να αποπληρώσουν τις οφειλές από απλήρωτους λογαριασμούς ύδρευσης ή να προχωρήσουν σε διακανονισμό, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ποια είναι τα χειρότερα…φυσικά οι διακοπές υδροδότησης.
Το χρονικό περιθώριο που δίνει η διοίκηση της ΔΕΥΑΦ είναι μόλις τεσσάρων εργάσιμων ημερών. Οι οφειλέτες θα πρέπει να σπεύσουν έως και την ερχόμενη Τετάρτη να αποπληρώσουν ή διακονήσουν τα οφειλόμενα χρηματικά ποσά προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος διακοπής νερού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προ διμήνου η διοίκηση της ΔΕΥΑΦ είχε απευθύνει εκ νέου πρόσκληση στους οφειλέτες να προχωρήσουν σε ανάλογες με τις προαναφερόμενες διαδικασίες. Κι τότε καλούσε τους οφειλέτες να σπεύσουν στα ταμεία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πραγματοποιούνταν διακοπές σε όλο το φάσμα του Δήμου.
Ωστόσο τότε η ΔΕΥΑΦ δεν είχε φτάσει στα άκρα, μιας κι όπως είχε υποστηρίξει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς οφειλετών, που έσπευσαν είτε να αποπληρώσουν, είτε να προχωρήσουν σε διακανονισμό.
Η προσέλευση που παρατηρήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο ώθησε τη ΔΕΥΑΦ να μην προχωρήσει σε διακοπές νερού, σεβόμενη την έντονη ανταπόκριση των κόσμου.
Πλέον επανέρχεται καλώντας τους πολίτες που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες να σπεύσουν στα ταμεία, μιας και θεωρεί βαθιά άδικο το γεγονός της μη καταβολής των οφειλών από μέρος καταναλωτών σε σχέση με όλους εκείνους που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

krinitrikalon.gr