Την τρικαλινή χάλκινη Ολυμπιονίκη Φένια Τζέλη μαζί με τους προπονητές της Νίκο Παιταρίδη και Βασίλη Βαργιάμη του Συλλόγου Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων (Σ.Ο.Α.Τ.) υποδέχθηκε και τίμησε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Παρόντες ήταν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού –Πολιτισμού και δια βίου Μάθησης κ. Ιωάννης Μπουτίνας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. k. Μπάρδας, Γακόπουλους, Κολίτσας, καθώς και  στελέχη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Η Φένη Τζέλη έφερε το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες νέων, που διεξήχθησαν 6-18 Οκτωβρίου 2018 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος  Μιχαλάκης την ευχαρίστησε θερμά λέγοντας της ότι αποτελεί πρότυπο για την νεολαία μας και μας έκανε όλους περήφανους με αυτή την κορυφαία διάκρισή της, μεταφέροντας τα θερμά συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και την δέσμευση του πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια της.