Εντολή πληρωμής και για τους επιλαχόντες νέους αγρότες της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, δίνει σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα (για όσους έχουν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς) από το απόγευμα.

Αναλυτικά σύμφωνα με το πληροφορίες του Agronews, οι πιστώσεις για του Θεσσαλούς επιλαχόντες θα αγγίζουν τα 3,3 εκατ. ευρώ  ενώ για τους δικαιούχους του προγράμματος στην Ανατολική Μακεδονία θα φτάσουν τα 1,8 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζουμε ότι στις 7 Αυγούστου, ο Οργανισμός πληρωμών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποίησε  πληρωμές για τους επιλαχόντες Νέους Αγρότες  της Κρήτης (279 δικαιούχοι) η οποία έφτασε τα 3,7 εκατ. ευρώ.
Με τις τελευταίες δύο πληρωμές ο ΟΠΕΚΕΠΕ ολοκληρώνει την πρώτη φάση των πιστώσεων που αφορούσαν τις τρεις περιοχές της χώρας, οι περιφέρειες των οποίων ολοκλήρωσαν πρώτες την διαδικασία και έστειλαν τα στοιχεία πληρωμών στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ η οποία δημοσιεύθηκε μετά το ρεπορτάζ του Agronews, οι δικαιούχοι και στις δύο περιφέρειες ( Θεσσαλία - Ανατολική Μακεδονία Θράκη) είναι 414.

agronews.gr