Δίωρη σύσκεψη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μετά από πρόσκληση του Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ προς τις πολιτικές αρχές του Ν. Τρικάλων.
Οπως σημειώνεται από τη Σχολή "με πρόταση του Κοσμήτορα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα που σχετίζονται με τη ΣΕΦΑΑ και με τα νέα Τμήματα που θα ενταχθούν στη νέα Σχολή με έδρα τα Τρίκαλα.

Οι τέσσερις βουλευτές και ο αντιπεριφερειάρχης συμφώνησαν να υποστηρίξουν την πρόταση της ΣΕΦΑΑ που είναι: μαζί με το ΤΕΦΑΑ και το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής με έδρα τα Τρίκαλα, στην ίδια Σχολή (1) να ενταχθεί και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας, και (2) να δημιουργηθεί νέο Τμήμα Διεθνών Σπουδών στον Αθλητισμό, Υγεία και Ποιότητα Ζωής με έδρα τα Τρίκαλα. Στη συζήτηση εξετάσθηκαν και θέματα υποδομών για τα  νέα Τμήματα, η επάρκεια των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και το γυμναστήριο στο χώρο της ΣΕΦΑΑ.
Οι βουλευτές συμφώνησαν να συζητήσουν σε χωριστή συνάντηση μεταξύ τους καθώς και με τον Υπουργό Παιδείας τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον νέων Τμημάτων στα Τρίκαλα που μπορεί να σχετίζονται με τη ΣΕΦΑΑ ή με άλλες Σχολές, καθώς και των διετών προγραμμάτων σπουδών στα οποία επίσης θα φοιτά ένας μεγάλος αριθμός σπουδαστών.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τρικάλων, κ.κ. Παπαδόπουλος Σάκης, Σιμορέλης Χρήστος, κα Δριτσέλη Παναγιώτα, ο βουλευτής της ΝΔ  Ν. Τρικάλων κ. Σκρέκας Κων/νος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων κ. Μιχαλάκης Χρήστος, ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ-ΠΘ κ. Παπαϊωάννου Αθανάσιος και το μέλος της Κοσμητείας της ΣΕΦΑΑ κ. Διγγελίδης Νικόλαος."