Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε σχολεία των Τρικάλων ο υπεραθλητής της ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της παρότρυνσης του μαθητικού δυναμικού της πόλης, να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο το ποδήλατο.
Χθες ο Στέλιος Βάσκος, με τους στενούς του συνεργάτες Θύμιο Μαγκουρίτσα και Βασίλη Καμπαγιάννη, επισκέφθηκαν γι’ αυτό το σκοπό το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων στην οδό Κατσιμήδου, όπου έγινε δεκτός με ιαχές ενθουσιασμού και αποθέωσης από τους μαθητές του σχολείου.
Εκεί τον υποδέχθηκαν θερμά ο Διευθυντής του σχολείου κ. Δημήτριος Νταούλας και όλο το διδακτικό προσωπικό και στη συνέχεια ο Στέλιος Βάσκος από μικροφώνου, παρουσίασε σε όλους τις σημαντικότερες πτυχές της αθλητικής του καριέρας, μένοντας κυρίως στους δύο τελευταίους του άθλους, τα ταξίδια με ποδήλατο στην Κωνσταντινούπολη και τον γύρο της Ευρώπης.

Συνέστησε, δε σε όλους τους μαθητές, να βάλουν το ποδήλατο στη ζωή τους και να αγαπούν τον αθλητισμό, ενώ τους έδωσε και χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για την καλύτερη και σωστότερη χρήση του, τηρώντας πάντα ευλαβικά τους κανονισμούς του ΚΟΚ.
Στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τα παιδιά, ενώ σε σχετική ερώτηση για το αν θα επιχειρήσει ξανά ένα τέτοιο άθλο όπως τον γύρο της Ευρώπης πέρυσι, απάντησε πως ενώ στην αρχή ήταν αρνητικός, τώρα δεν το αποκλείει, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως μόνο ο θεός το ξέρει αυτό…

trikalain.gr