Αν και έπαιζε μπροστά σε 15.000 οπαδούς του που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, ο Αρης δεν κατάφερε να «λυγίσει» τα πολύ καλά διαβασμένα Τρίκαλα, μένοντας στο 0-0 για την 19η αγωνιστική.
Τέταρτη απώλεια βαθμών φέτος για τους κίτρινους, που έχουν πλέον 49 βαθμούς, παραμένοντας βεβαίως μόνοι πρώτοι. Βεβαίως, η διαφορά από τους διώκτες τους μειώθηκε, με τον ΟΦΗ να έχει πλέον 45 και την Παναχαϊκή 43, αφού αμφότεροι κέρδισαν.
Ο Δημήτρης Σπανός παρέταξε τον Άρη όπως αναμενόταν και χωρίς εκπλήξεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινοι είχαν ποσοστά κατοχής σχεδόν 70% όμως η ουσία είναι ότι απείλησαν ελάχιστα. Τα Τρίκαλα κράτησαν το ρυθμό χαμηλά, έκλεισαν όλους τους χώρους και πιέζοντας ψηλά, δυσκόλευαν αρκετά την επιθετική ανάπτυξη του Άρη.
Το Β’ μέρος όμως ήταν διαφορετικό. Το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά, καθώς ο Άρης βρήκε τρόπους να πιέσει πιο έντονα, χάνοντας 3-4 μεγάλες ευκαιρίες. Βεβαίως από τη άλλη ήταν πιο ευάλωτος στα μετόπισθεν, με τα Τρίκαλα να αγγίζουν το γκολ στο 59’ όταν σε αντεπίθεση, ο Μιλοσάβλιεφ σούταρε άστοχα στο τετ α τετ του με τον Αναγνωστόπουλο από τη γωνία της μικρής περιοχής.
Από την πλευρά του ο Άρης απείλησε στο 51’ (κεφαλιά Κάσου, δύσκολη απόκρουση) και το 64’ (καλό του σουτ του καλού σήμερα Παυλίδη), ενώ στο 55’ ο διαιτητής Τάσης δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι υπέρ των κίτρινων. Συγκεκριμένα ο Διαμαντόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Πάνος που ήταν σε κοντινή απόσταση έβαλε τα χέρια του για να προστατευθεί, με τη μπάλα να βρίσκει καθαρά.
Παρά την είσοδο των Χαντί, Ντούνη και προς το φινάλε του Μιλούνοβιτς, ο Αρης δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και έτσι υποχρεώθηκε σε μια κακή ισοπαλία, που ήρθε σε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης…
Διαιτητής: Τάσης Γ. (Ηπείρου)
Bοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου) – Ζιγκερίδης (Κιλκίς)
Αρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης (63’ Ντούνης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (87’ Μιλούνοβιτς), Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος, Παυλίδης (71΄ Χαντί), Διαμαντόπουλος.
Τρίκαλα (Θ. Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Βέρτζος, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τσιάρας, Γροντής, Μάκος, Μιλοσάβλιεβ (60’ Τσίπρας), Ζγκούρι (89′ Γκόλιας), Γιαννιτσάνης.

gazzeta.gr