Ο διαβήτης www.my-pharmacy.gr/diavitis/ απειλεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια βρίσκεται στο λεγόμενο προηγμένο δυτικό κόσμο. Οι κακές διατροφικές συνήθειες και η καθιστική ζωή οφείλονται σε μεγάλο βαθμό για αυτό το πρόβλημα υγείας.

Το Power Health Classics Platinum Glucolen Φόρμουλα για τη Μείωση & Διατήρηση τoυ Σακχάρου, 60 caps είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο μπορεί να δώσει λύσει στη θεραπεία του διαβήτη. Βοηθάει αποτελεσματικά στην αύξηση της απορρόφησης της γλυκόζης στα κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή ινσουλίνης.

Το επίπεδο της ποιότητας ζωής μας καθορίζεται και από το ποσοστό σακχάρου στο αίμα μας. Όσο χιλιοειπωμένο και αν είναι, δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι η αρχή των περισσότερων προβλημάτων υγείας. Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος και κατηγορούν τα γλυκά για την αύξηση του σακχάρου και την προδιάθεση για διαβήτη.

Όμως η πραγματικότητα είναι πως το αυξημένο σωματικό βάρος κι η καθιστική ζωή αυξάνουν το ρίσκο ανάπτυξης διαβήτη ανεξάρτητα από τις τροφές που καταναλώνονται. Παρόλα αυτά, μπορείτε με απόλυτα φυσικό τρόπο να προβείτε στη ρύθμισή του όχι μόνο έχετε προδιάθεση, αλλά και όσοι ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή, έτσι ώστε να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Η Power Health πρωτοπορεί και σας προσφέρει το Glucolen, ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με στοχευμένη δράση για τη διαχείριση των επιπέδων σακχάρου. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το μόνο που περιέχει κανέλα Κεϋλάνης χωρίς κουμαρίνη.