Η μέτρηση ζαχάρου www.my-pharmacy.gr/tag/metrisi-zaxarou γίνεται πλέον πολύ εύκολα και εντελώς ανώδυνα εφόσον χρησιμοποιηθούν οι διάφορες πρωτοποριακές συσκευές που διατίθενται στο εμπόριο.

Το Accu-Chek Mobile Συσκευή Μέτρησης Σακχάρου, 1 τεμάχιο ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για το μόνο μετρητή γλυκόζης αίματος, που διαθέτει την επαναστατική τεχνολογία «Test & Go». Η συσκευή μετρήσεως σακχάρου δίνεται αποκλειστικά και μόνο, αν η παραγγελία συνοδεύεται από τις αντίστοιχες ταινίες μετρήσεως.

Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο σύστημα, μπορείτε να εκτελέσετε μετρήσεις όποτε και όπου χρειάζεται. Το συγκεκριμένο σύστημα χωρίς ταινίες, έχει κασέτα 50 διαδοχικών μετρήσεων, η οποία χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το στυλό λήψης αίματος Accu-Chek FastClix Mobile. Με αυτό τον τρόπο παρέχει έναν εντελώς νέο τρόπο μέτρησης, απλά και άνετα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να δώσετε το δείγμα. Το σύστημα Accu-Chek Mobile θα κάνει όλα τα υπόλοιπα μόνο του.

Η κασέτα περιέχει μια ταινία, η οποία «τρέχει» προς μία κατεύθυνση. Πάνω σε αυτήν  είναι τοποθετημένα 50 πεδία μέτρησης. Για κάθε μέτρηση παίρνει αυτόματα θέση ένα πεδίο μέτρησης στην κορυφή της κασέτας, μέχρι να ολοκληρωθούν και οι πενήντα μετρήσεις. Ο συγκεκριμένος τρόπος υπολογισμού της γλυκόζης είναι πανεύκολος, αφού για να γίνει η μέτρηση, δε χρειάζεται να πατηθεί ούτε ένα κουμπί. Ανοίγετε το καπάκι και τοποθετείτε το αίμα στο πεδίο μέτρησης. Έπειτα, απλώς διαβάζετε το αποτέλεσμα και κλείνετε το καπάκι.