Τα μπιμπερό Nuk www.ifarmacy.gr/tag/mpimpero-nuk αποτελούν ένα από τα βασικά προϊόντα, τα οποία αγοράζουν οι περισσότεροι νέοι γονείς σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε αυτά, η διαδικασία του ταΐσματος γίνεται εύκολη, απλή και απόλυτα ασφαλής.

Το NUK First Choice Μπιμπερό εκπαίδευσης Peanuts 150 ml με ρύγχος είναι άλλο ένα πρωτοποριακό προϊόν της συγκεκριμένης εταιρείας. Διευκολύνει τη μετάβαση στην αυτόνομη χρήση του ποτηριού. Διαθέτει μαλακό ρύγχος από σιλικόνη που προστατεύει από διαρροές. Είναι κατάλληλο για μωρά από έξι έως 18 μηνών. Έχει εργονομικές λαβές για ασφαλές κράτημα.

Είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο (PP), έχει χωρητικότητα 150 ml, ενώ δεν περιέχει δισφαινόλη Α (BPA). Το NUK Peanuts διατίθεται στην αγορά σε περιορισμένη έκδοση. Όταν το μωρό σας περάσει στη νηπιακή ηλικία, το μπιμπερό εκπαίδευσης, το βοηθά αποτελεσματικά στο να μπορέσει να μεταβεί απρόσκοπτα από τον μητρικό θηλασμό ή το τάισμα με μπιμπερό στην αυτόνομη χρήση του ποτηριού.

Το μαλακό ρύγχος First Choice της NUK από σιλικόνη είναι ευχάριστα απαλό και δεν στάζει. Χάρη στο σύστημα διαφυγής αέρα (Air System) της NUK, το οποίο αντισταθμίζει το κενό αέρα στο εσωτερικό του μπιμπερό, αποτρέπονται οι κολικοί και οι ενοχλήσεις που παρουσιάζονται όταν το μωρό καταπίνει αέρα. Πλένεται εύκολα και είναι ιδανικό για την προετοιμασία της βρεφικής τροφής

Το μπιμπερό εκπαίδευσης από συνθετικό υλικό με χωρητικότητα 150 ml διαθέτει τα αποδεδειγμένης ποιότητας στοιχεία της σειράς First Choice όπως στόμιο μεγάλης διαμέτρου, βιδωτό δακτύλιο, πώμα και προστατευτικό καπάκι.