Οι νέας γενιάς οδοντόκρεμες https://www.propharmacy.gr/odontokremes/ έχουν βελτιωμένες συνθέσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα από μικρούς και μεγάλους. Δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δόντια και τα ούλα.

Η Zendium Fresh Οδοντόκρεμα με Ήπια Γεύση Μέντας 75ml υπόσχεται άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Περιέχει πρωτεΐνες από colostrum. Είναι ειδικά σχεδιασμένη με ήπια γεύση μέντας για αίσθησης φρεσκάδας στη στοματική κοιλότητα. Έχει ελαφρύ και ήπιο παράγοντα δημιουργίας αφρού, καθώς και μέτρια αποτριβή.

Η σύνθεσή της περιέχει πρωτεΐνες και ένζυμα, ώστε να βοηθά στην αντιμετώπιση των αιτίων της τερηδόνας και των προβλημάτων των ούλων. Δεν περιέχει SLS και χρωστικές ουσίες. Έτσι, σέβεται τους ευαίσθητους ιστούς του στόματος. Περιέχει ένζυμα για τον φυσικό έλεγχο των βακτηριδίων. Προσφέρει δύναμη προστασίας ενάντια σε βακτήρια που ευθύνονται για οδοντικά προβλήματα.

Περιέχει φθόριο σε διαφορετική κατά μορφή, περιεκτικότητα (depending on version). Η οδοντική πλάκα και τα υπολείμματα τροφής μέσα στο στόμα σου είναι «γιορτή» για τα βακτήρια. Η λειτουργία μεταβολισμού των βακτηρίων παράγει πτητικές ενώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την κακοσμία του στόματος. Η Zendium Fresh αφήνει μια μοναδική, ήπια γεύση μέντας, που δροσίζει το στόμα σου καθώς ενισχύει τη φυσική του άμυνα.

Η οδοντόκρεμα Zendium λειτουργεί σε σχέση με άλλες οδοντόκρεμες. Πιο συγκεκριμένα, δεν περιέχει αντιβακτηριακούς παράγοντες για τον έλεγχο της οδοντικής πλάκας, αλλά χρησιμοποιεί ένζυμα και πρωτεΐνες, που χρειάζεται κάθε στόμα για να έχει υγεία και καθαρή αναπνοή.