Τα μπιμπερό nuk https://www.mamacorner.gr/cat/mpimpero-nuk σημειώνουν κάθε χρόνο σταθερά αυξημένες πωλήσεις. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών, από τα οποία είναι φτιαγμένα, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων νέων γονέων. Η συγκεκριμένη εταιρεία λανσάρει στο εμπόριο και άλλα εύχρηστα και απόλυτα ασφαλή εξαρτήματα για το μητρικό θηλασμό.

 Το ηλεκτρικό θήλαστρο Luna της NUK ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το μαλακό μαξιλάρι από σιλικόνη ταιριάζει τέλεια στην καμπύλη του στήθους. Επιπλέον, κάνει ένα απαλό μασάζ και μέσω αυτής της διαδικασίας διεγείρει τη ροή του γάλακτος. Η ισχύς αναρρόφησης είναι ρυθμιζόμενη. Αυτό είναι κάτι που προσφέρει μέγιστη άνεση και αίσθηση απαλότητας ακόμη και αν αντλείτε γάλα σε τακτική βάση.

Ακόμη, περιλαμβάνει δοχείο συλλογής μητρικού γάλακτος της NUK. Το μητρικό γάλα που έχει αντληθεί διοχετεύεται άμεσα στο δοχείο συλλογής μητρικού γάλακτος της NUK. Το δοχείο αυτό έχει ειδικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο θερμικής αντοχής. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη συντήρηση, την κατάψυξη, το ζέσταμα και το τάισμα του μωρού. Το γάλα που έχουμε συλλέξει δεν χρειάζεται μετάγγιση.

Μετά τη χρήση αποσυναρμολογείται πανεύκολα και καθαρίζεται πολύ γρήγορα. Λειτουργεί με μπαταρίες ή με ρεύμα με το τροφοδοτικό να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Μαζί με το θήλαστρο θα πάρετε επίσης ένα βιδωτό δακτύλιο, ένα δίσκο στεγανοποίησης, μια βάση στήριξης, ένα τροφοδοτικό καθώς και έναν αντάπτορα πρίζας γενικής χρήσης για τα ταξίδια σας.