Οι Θήκες Sony Ericsson Xperia δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ που προσφέρει κομψότητα και στυλ, αλλάζοντας την εμφάνισή του τηλεφώνου σας. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σας, ακόμα και αν είστε τύπος που αγαπάει τα σπορ και του αρέσει να κάνει ποδήλατο.

Για τους λάτρεις του ποδηλάτου αυτή η θήκη για το Sony Xperia XA είναι η ιδανική επιλογή, από κάθε άποψη. Στηρίξτε το τηλέφωνό σας στο ποδήλατο και απολαύστε τις βόλτες σας, χωρίς την παραμικρή ανησυχία μήπως συμβεί κάτι με τη συσκευή σας.

Διατηρήστε σε κάθε στιγμή την άμεση επαφή με το κινητό σας τηλέφωνο ακόμα και όταν βρέχει, καθώς η θήκη είναι αδιάβροχη και προσφέρει πλήρη προστασία από την υγρασία και το νερό. Είναι πολύ χρήσιμη θήκη για εσάς που κάνετε ποδήλατο και θέλετε να βλέπετε όλες τις έξτρα πληροφορίες που μπορεί να δώσει ένα smartphone.

Χρησιμοποιείστε εφαρμογές που θα σας πουν με ακρίβεια τη διαδρομή που έχετε χαράξει, τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει, αλλά και την ταχύτητά σας κάθε χρονική στιγμή, εύκολα και απλά. Το μπροστινό μέρος είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό που δε γυαλίζει ή θαμπώνει και σας εξασφαλίζει πολύ καλή ορατότητα της οθόνης της συσκευής σας, ενώ επιτρέπει την απευθείας χρήση του κινητού σας.

Χαρακτηριστικά:

Συμβατή με Sony Xperia XA. Με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, περιστρέψτε το κινητό σας στην επιθυμητή γωνία θέασης. Κατάλληλη για όλους τους τύπους ποδηλάτων. Η θήκη κλείνει ασφαλώς και με ευκολία με τη χρήση φερμουάρ και η οθόνη αφής παραμένει λειτουργική. Χρώμα: Μαύρο – Κόκκινο.