Οι θήκες Huawei αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Παρέχουν αποτελεσματική προστασία από χτυπήματα και φθορές, προσδίδοντας παράλληλα μία ξεχωριστή εμφάνιση και διατίθενται στην αγορά σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Η Book Case Magnet - Huawei P9 Lite Hot Pink είναι ακόμα μία εξαιρετικά κομψή και μοντέρνα θήκη της συγκεκριμένης σειράς, ειδικά σχεδιασμένη για το HUAWEI P9 lite. Αποτελείται από συνθετικό δέρμα που κλείνει με ένα ισχυρό εσωτερικό μαγνήτη.

Αγκαλιάζει το κινητό σας στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά, ενώ διαθέτει επιπλέον πρακτικές τσέπες για τα απαραίτητα έγγραφα και εγκοπές για τα πλήκτρα, που επιτρέπουν την ελεύθερη χρήση του τηλεφώνου.

Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα, με τα δερμάτινα τελειώματα να βρίσκονται σε ολόκληρη την επιφάνεια. Διαθέτει ισχυρό εσωτερικό μαγνητάκι, που συγκρατεί το καπάκι ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος, προστατεύοντας έτσι αποτελεσματικά τη συσκευή σας.

Χάρη στην έξυπνη κατασκευή της, μπορείτε να τοποθετήσετε το κινητό σε πλάγια θέση stand και να παρακολουθήσετε βίντεο, να κάνετε συνομιλίες ή άλλες διεργασίες με την άνεση της οριζόντιας οθόνης.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ειδικά σχεδιασμένη για το Huawei P9 Lite με υψηλής ποιότητας μαγνητικό κούμπωμα σε όλο το πλάτος. Διαθέτει δύο επιπλέον θήκες για πιστωτικές κάρτες και εσωτερική για χαρτονομίσματα, ενώ προστατεύει από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα. Εφαρμόζει άψογα στη συσκευή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Διαθέτει ειδική εγκοπή στην κάμερα.