Οι θήκες κινητών είναι στην εποχή μας ένα απαραίτητο αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Αφενός προστατεύουν το τηλέφωνο από χτυπήματα και γρατζουνιές και αφετέρου του προσδίδουν μία κομψή εμφάνιση. Οι πωλήσεις τους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια.

Η
Book case Canvas - Huawei G8 Hot Pink/Brown είναι μία άκρως ποιοτική θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeanscanvas, η οποία αγκαλιάζει το κινητό σας, καθώς αυτό «κουμπώνει» στην εσωτερική θήκη σιλικόνης. Έτσι, το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Έχει κομψά στριφώματα, ενισχύοντας την κομψή της εμφάνιση, που κεντρίζει το μάτι. Έχει θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κ.ά.

Έρχεται σε Hot Pink χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη, η οποία κλείνει με μαγνητάκι. Με αυτό τον τρόπο, το κινητό τηλέφωνο παραμένει κλειστό ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος. Έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το Huawei G8 και παρέχει μέγιστη προστασία, προσφέροντας μία εντυπωσιακή εικόνα. Την ίδια στιγμή που το κινητό βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά καθώς και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ειδικά σχεδιασμένη για το Huawei G8. Με τρεις θήκες για πιστωτικές κάρτες και μία εσωτερική για χαρτονομίσματα. Προστατεύει από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα και εφαρμόζει άψογα στη συσκευή. Επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Διαθέτει ειδική εγκοπή στην κάμερα.