Νέα αρχή από την 1η Μαρτίου 2017 για τη διοίκηση του Δήμου Τρικκαίων και ο Δήμαρχος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους απερχόμενους αντιδημάρχους και προέδρους.
Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αρχικώς ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Μπάρδα, για την ουσιαστική του συμβολή στη λειτουργία του Σώματος. Ειδικά, ανέφερε ο Δήμαρχος, για την συνεισφορά του στη διατήρηση της ηρεμίας, στη μη ύπαρξη ακροτήτων και στην ομοφωνία που επετεύχθη σε πολλά σημαντικά θέματα.
Για τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο και επί 2,5 χρόνια αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Χρήστο Αναστασίου, ο Δήμαρχος τόνισε ότι ήταν καθοριστική η συνεχής και επισταμένη του παρουσία και φροντίδα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας, που έφτασαν σε υψηλό σημείο κοινωνικής προσφοράς. Σημαντική, δε, και η συμβολή του στην οργάνωση και επίλυση θεμάτων στα ζητήματα του Εμπορίου και τη Αγροτικής Ανάπτυξης, σημαντικά για την τοπική μας οικονομία.
Η δε κ. Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη, αντιδήμαρχος για τα οικονομικά, από την πρώτη ημέρα, έβαλε τάξη σε έναν δύσκολο τομέα, αναδιοργανώνοντας τη λειτουργία του Δήμου και δημιουργώντας συνθήκες για αναπτυξιακή προοπτική.
 Ο κ. Ηλίας Παπανικολάου συνέβαλε σημαντικά στο να αποκτήσει «φωνή» η περιφέρεια του Δήμου Τρικκαίων, ως αντιδήμαρχος του τομέα Α, με σημαντική συμβολή και στην επίλυση σημαντικών θεμάτων και καθημερινών προβλημάτων.
Τέλος, ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Σωτήρης Σακκάς προχώρησε πολύ σημαντικά έργα για χωριά και οικισμούς, που είτε είχαν «βαλτώσει» είτε ξεκίνησαν τα τελευταία 2,5 χρόνια, για να επιλύσουν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης και αποχέτευσης.