Δεν θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα οι φίλαθλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας για τον αγώνα με τον ΑΟΤ που θα διεξαχθεί το Σάββατο μετά τη σχετική απαγόρευση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού. Όπως αναφέρεται «από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, το Σάββατο (07-01-2017) και ώρα 15.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.O. ΤΡΙΚΑΛΑ – Π.Α.Ε. Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2016-2017, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Oι τιμές των εισιτηρίων
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κάνει γνωστό τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου στις 3μ.μ. ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αναλυτικά:
Θύρα 8: 5 ευρώ (είναι αποκλειστικά για τον σύνδεσμο «Σακαφλιάδες)
Θύρα 1: 7 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ
Προσκλήσεις , Δημοσιογράφοι Vip και Red από την Θύρα 5.
Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στο πέταλο για τους φιλοξενούμενους.

Κομίνης με Αστέρας Τρίπολης

Ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Αστέρα Τρίπολης, για την φάση των “16”. Το παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη 10 Ιανουρίου στις 5.15 μ.μ.
Πρώτος βοηθός θα είναι ο Λάμπρου (Αν. Αττικής), δεύτερος βοηθός Τσολάκης (Αθηνών), 4ος Ρούσος – Μπεκαρτζής (Πρεβεζας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας Καλύβας (Βοιωτίας).