Την ιστορική ομάδα των Μετεώρων τίμησε για μια ακόμη φορά την Τετάρτη ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κωστής Φορτούνης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη γενέτειρα του για τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Ο ποδοσφαιριστής άδραξε την ευκαιρία της εδώ παρουσίας του και προπονήθηκε με την ομάδα των Μετεώρων στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμπάκας, το οποίο επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης «φορτωμένος» μάλιστα, με δώρα για τους παίκτες της ομάδας στην οποία αγωνίζεται και ο αδερφός του Θοδωρής!
Ο Κωστής δώρισε στην ομάδα των Μετεώρων 12 ζεύγη παπουτσιών ADIDAS και δυο ποδοσφαιρικές μπάλες.

Η κίνησή του συγκίνησε την Διοικούσα Επιτροπή, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι όλοι τον υποδέχτηκαν με πολύ αγάπη και τον ευχαρίστησαν για την ευγενική του κίνηση, αλλά και για την συμμετοχή του στην προπόνηση.
Ο ίδιος από τα αποδυτήρια των Μετεώρων ευχαρίστησε τους παίκτες των Μετεώρων τους προπονητές και την Διοικούσα Επιτροπή για την αγάπη τους και τους ευχήθηκε καλές γιορτές και πάντα επιτυχίες: «Είμαι ανάμεσα σε φίλους και ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ κι εγώ. Η ιστορική ομάδα των Μετεώρων μας έχει ανάγκη όλους και ο καθένας από εμάς βοηθά με τον τρόπο του. Εύχομαι σ’ όλο τον κόσμο, καλές γιορτές με υγεία. Καλά Χριστούγεννα».

meteora24.gr