Χωρίς εκπλήξεις συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ κατά την πρώτη συνεδρίασή του με τη νέα μορφή. Από πλευράw τοπικού ενδιαφέροντος ο πρόεδρος του ιστορικού ΓΣΤ πήρε τη θέση του Αναπληρωτή ταμία της Ομοσπονδίας.  Όπως αναμενόταν, στη θέση του προέδρου συνεχίζει για δεύτερη τετραετία ο Κώστας Παναγόπουλος, ενώ γενικός γραμματέας παραμένει επίσης ο Βασίλης Σεβαστής, με τους δύο ισχυρούς παράγοντες της ομοσπονδίας να συνεχίζουν τη θητεία τους στα δύο σημαντικότερα αξιώματα του ΣΕΓΑΣ.

Στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου παραμένει ο Γιάννης Σταματόπουλος, ενώ Β΄ αντιπρόεδρος από Γ΄ που ήταν, προωθήθηκε ο Παναγιώτης Δημάκος. Αναβάθμιση είχαμε και για την Ξένια Αργειτάκη η οποία από ταμίας αναλαμβανει Γ΄ αντιπροεδρος, ενώ τη θέση του ταμία ανέλαβε ο Γιάννης Ψωμιάδης, στην πρώτη του θητεία στη διοίκηση της ομοσπονδίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ΔΣ έμειναν μετά τις αρχαιρεσίες στο Λουτράκι, στελέχη με πολλά χρόνια υπηρεσίας στον ΣΕΓΑΣ, όπως ο Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ και ο Θανάσης Βογιατζής, αλλά και οι Σπύρος Καλοζούμης, Γιάννης Μαμουζέλος, Γιώργος Κατσιμπάρδης και Θόδωρος Γκατζίδης.

Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου

Πρόεδρος: Κώστας Παναγόπουλος

Α΄ αντιπρόεδρος: Γιάννης Σταματόπουλος

Β΄ αντιπρόεδρος: Παναγιωτης Δημάκος

Γ΄ αντιπρόεδρος: Ξένια Αργειτάκη

Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Σεβαστής

Α΄ ειδικός γραμματέας: Θανάσης Ράπτης

Β ΄ειδικός γραμματέας: Μαρίκα Καρδαρά

Ταμίας: Γιάννης Ψωμιάδης

Αναπληρωτής ταμίας: Δημήτρης Χαχάμης

Εφορος:Γιάννης Λιούμπας

Μέλος: Παναγιώτης Αντωνακάκης

Μέλος: Δημήτρης Αποστολόπουλος

Μέλος: Βασίλης Βόσσος

Μέλος: Σπύρος Κέλλης

Μέλος:Σάββας Νικολαϊδης

Μέλος: Δημήτρης Πάππας

Μέλος: Μιχάλης Παυλούς

Μέλος: Παρασκευή Παχατουρίδου

Μέλος: Ιάκωβος Πετσούλας

Μέλος: Δημήτρης Πουλόπουλος

Μέλος: Βασίλης Φίλιππας

Sportrikala,gr