Στην υπέρβαση που πρέπει να κάνει η ομάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει τους στόχους που έθεσε από την αρχή της χρονιάς αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης. «Σήμερα τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα γιατί έπαιζα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό ο οποίος είναι σε μια δύσκολη αγωνιστική κατάσταση. Δυστυχώς εμείς έπρεπε να κάνουμε τα αυτονόητα, σαν ΑΟΤ και σαν προπονητής. Είχαμε την τύχη να βάλουμε δύο γρήγορα γκολ και έπεσε ο ρυθμός.  Στο 2ο ημίχρονο που επίσης βάλαμε ένα γρήγορο γκολ παίζαμε με σβηστές μηχανές. Ήταν φυσιολογικό να πέσει ο ρυθμός μετά τα 3 γρήγορα γκολ. Φυσικά ο κόσμος θέλει θέαμα, τέλειωσε όμως αυτό το παιχνίδι και το ξεχνάμε.
Τα παιδιά και με την Παναχαϊκή που παίξαμε ήξεραν ότι όταν υπάρχουν προβλήματα, πρέπει να δείχνεις σεβασμό. Η μαγκιά δεν είναι να βάλεις 7 γκολ σε έναν αντίπαλο με προβλήματα, η μαγκιά είναι να πάμε να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και είναι όλα τελικοί.  Και στις Σέρρες πρέπει να πάμε να κάνουμε την δουλειά μας.  Είναι πολύ καλή ομάδα και της έχω εμπιστοσύνη. Πρέπει να κάνουμε υπέρβαση για να προλάβουμε(…)
Μου αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο και να πιέζω ψηλά. Να διεκδικώ. Θα πάμε με ρίσκο σε όλα τα παιχνίδια. Δεν με βοηθάει ούτε ο πόντος στις Σέρρες, ούτε ο πόντος στη Λαμία. Μην κρυβόμαστε. Η ομάδα έχασε πολλούς βαθμούς που θεωρητικά ήταν εύκολοι και τώρα είμαι αναγκασμένος να ρισκάρω και τα παιδιά πρέπει να το πιστέψουν για να καλύψουμε πράγματα και καταστάσεις. Η ομάδα έχει ικανότητες, καλούς χαρακτήρες και καλούς ποδοσφαιριστές. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ευχαριστώ στον κόσμο που συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα. Αυτό μας δίνει κουράγιο. Τέλος εύχομαι στην Ελευσίνα να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία».