Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός προκειμένου να συζητηθούν τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών.
Το σχετικό αίτημα διατυπώνεται με επιστολή στον κ. Τσίπρα, σε συνέχεια της απόφασης που είχε παρθεί στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα.
Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Αγοραστός σημειώνει τα εξής:
«Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,
Το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. αποφάσισε την Παρασκευή 18-12-2015 και σε συνέχεια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης στη Λευκάδα, να ζητήσει να συναντηθεί άμεσα με εσάς.
Η συνάντηση αυτή κρίνεται αναγκαία και επιτακτική προκειμένου να σας εκθέσουμε τα μείζονα θέματα των Περιφερειών που δυστυχώς καθημερινά επιδεινώνονται, καθώς προωθούνται νομοθετικές ρυθμίσεις ή προωθούνται πολυνομοσχέδια ή νομοσχέδια χωρίς τη δική μας συμμετοχή και πολύ μάλλον, συναίνεση.
Ευελπιστούμε στην άμεση αποδοχή της συνάντησης αυτής, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει συνολικά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μας για την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της πατρίδας μας.»