Στο θέμα του Τρικαλινού επιχειρηματία και στο ατύχημά του με το κομμένο δάκτυλο, αναφέρεται επιστολή που πήραμε από τον δικηγόρο κ. Αλέξη Κούγια ο οποίος εκπροσωπεί τον συμπολίτη επιχειρηματία κ. Βαγγέλη Πλεξίδα. Το trikalaenimerosi.gr σεβόμενο τα προσωπικά δεδομένα είχε αποφύγει να αποκαλύψει το όνομα του κ. Πλεξίδα.

Πάντως αφού επιλέγει να το κάνει ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς μαθαίνουμε με τον πιο επίσημο τρόπο ποια ήταν η εξέλιξη της υγείας του και, το κυριότερο, ότι η χειρουργική επέμβαση που του έγινε για το πήγε πολύ καλά. 

Με την ευχή σιδερένιος, δημοσιεύουμε αυτούσιο το κείμενο της επιστολής που λάβαμε:

«Κούγια Αλεξίου, δικηγόρου Αθηνών ,οδός Β. Σοφίας 55, νομίμου εκπροσώπου του κ. Ευάγγελου Πλεξίδα.

                                                ΠΡΟΣ

Διαχειριστές του διαδικτυακού site www.trikalaenimerosi.gr

     Στο διαδικτυακό site του οποίου, έχετε την ευθύνη, για νόμιμη χρήση και ενημέρωση απροσδιορίστου αριθμού επισκεπτών. Από αμέλεια, όπως είναι η πιο επιεικής προσέγγιση ή κακή πληροφόρηση, δημοσιεύετε την εντελώς πεπλανημένη είδηση, ότι: « τo βράδυ της Τρίτης εισήχθη στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων ο εν λόγω Τρικαλινός με κομμένο ένα δάχτυλο του χεριού του!

Οι γιατροί διαγιγνώσκοντας τη σοβαρότητα του ακρωτηριασμού, του συνέστησαν να μεταφερθεί επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας για να επιχειρηθεί η συγκόλληση του δαχτύλου. Εκείνος όμως αρνήθηκε και τους ενημέρωσε ότι θα πάει στην Αθήνα, με ελικόπτερο, με δικά του έξοδα.

Ωστόσο, επειδή όπως τους ενημέρωσαν το ελικόπτερο ήθελε περίπου τρεις ώρες για να φτάσει στο νοσοκομείο και η κατάσταση ήταν κρίσιμη, τελικά ο επιχειρηματίας προτίμησε να μεταβεί στην πρωτεύουσα με αυτοκίνητο!

Κωμικοτραγική λεπτομέρεια. Το αυτοκίνητο ξεκίνησε και αυτό για την Αθήνα, αλλά σε λίγη ώρα επέστρεψε στο νοσοκομείο και ένας από τους Αθηναίους γιατρούς έτρεξε στην ορθοπεδική κλινική: Είχαν ξεχάσει να πάρουν μαζί τους το κομμένο δάκτυλο».

   Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ουδέποτε κανείς λησμόνησε να πάρει μέρος του σώματος του κ. Ευάγγελου Πλεξίδα. Η πραγματικότητα είναι ότι ο κύριος Πλεξίδας, με δικό του μέσο το οποίο οδηγούσε προσφιλές του πρόσωπο, μετά το ατύχημα που του συνέβη χθες το πρωί, δηλαδή Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 και όχι την Τρίτη όπως αναγράφετε, μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου δύο ιατροί καθηγητές Πανεπιστημίου τον υπέβαλαν σε λεπτή χειρουργική, επέμβαση. Η επέμβαση ήταν απολύτως επιτυχημένη, με αποτέλεσμα την πλήρη αποκατάσταση της αρτιμέλειας του κ. Ευάγγελου Πλεξίδα.

  Κατά τη διάρκεια της επέμβασης στο Ιατρικό Κέντρο,  βρίσκονταν ο αδελφός του Χρήστος Πλεξίδας, η σύζυγός του, η κόρη του και ο υπογράφων. 

Για προληπτικούς λόγους ο κ. Ε.Πλεξίδας θα παραμείνει έως και αύριο υπό ιατρική επίβλεψη οπότε και θα λάβει το εξιτήριο από το εν λόγω νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Είμαι βέβαιος ότι, θα αποκαταστήσετε την αλήθεια και σας προσκαλώ όπως αναρτήσετε στο διαδικτυακό site σας την παρούσα πρόσκληση, χωρίς σχόλιο.

Αθήνα

9/7/2015

Ο υπογράφων

Αλέξιος Χ. Κούγιας»