Τη δεύτερη θέση κατέκτησε την Κυριακή 14/6 ο ποδηλάτης του Ασκληπιού Στέφανος Βάσκος σε ποδηλατικό αγώνα ανωμάλου δρόμου. Η διαδρομή είχε συνολικό μήκος 51,3 χλμ. Ξεκίνησε από το χωριό της Γραβιάς και στη συνέχεια πέρασε από το μεγάλο και εντυπωσιακό μονοπάτι 22 του Παρνασσού, το μονοπάτι της Αμφίκλειας και τα καλντερίμια της πόλης να  οδηγεί τους αθλητές μέσα από μοναδικά φυσικά τοπία στη γραμμή του τερματισμού και την πόλη της Αμφίκλειας.

Με σωστή οικονομία δυνάμεων και καλή τεχνική στα δύσβατα μονοπάτια ο αθλητής του συλλόγου κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση ανάμεσα σε 80 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Την Κυριακή 14/6 οι αθλητές του Ασκληπιού συμμετείχαν σε ποδηλατικό  αγώνα ανάβασης 18 χλμ ,στην Καρδίτσα στην περιοχή Κέδρος.

Για άλλη μια φορά ο Λεωνίδας Μέλλιος έκλεψε τις εντυπώσεις και ανέβηκε στο βάθρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Μίνι μεγάλα. Στην κατηγορία Μίνι μικρά ο Παντελής Μέλλιος ήρθε 6ος. Στους Παίδες ο Λευτέρης Ζώης 5ος. Στην κατηγορία Μάστερς ο Παναγιώτης Ζώης 4ος.

Επίσης φιλότιμη προσπάθεια κάνανε και οι υπόλοιποι αθλητές Σάκης Ματζανάς-Γιώργος Πάλλας-Κώστας Τάτσιος-Σταύρος Ακρίβος. Τέλος το Σάββατο 13/6 ο Ηρακλής Κατσίκας λάτρης των μεγάλων αποστάσεων, συμμετείχε σε Brevet 200 χλμ με διαδρομή Θεσ/νικη-Αμφίπολη-Θεσ/νικη τερματίζοντας σε πολύ καλό χρόνο.