Καρκίνε το «δεν σου λέω τι νιώθω, βρες το μόνος σου» είναι παιχνίδι για ανθρώπους που έχουν λύσει όλα τ’ αλλά τους προβλήματα. Ξέρεις κανέναν;


Κριός

Μην μπερδεύεις την πρακτικότητα με τον ψυχαναγκασμό. Άλλο το’ να, άλλο τ’ άλλο. Και κάνε ρεαλιστικά σχέδια για τον χρόνο που διαθέτεις.

 

Ταύρος

Μην κολλάς σε «συνταγές βολέματος» στα επαγγελματικά, δοκιμάζοντας να βγεις έξω από τον συνήθη τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων.

 

Δίδυμοι

Η Δευτέρα, μολονότι όχι τέλεια, είναι καλύτερη για διευθέτηση υποχρεώσεων που θέλουν αντίληψη, καθώς από αύριο «πιάνει» το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

 

Καρκίνος

Το «δεν σου λέω τι νιώθω, βρες το μόνος σου» είναι παιχνίδι για ανθρώπους που έχουν λύσει όλα τ’ αλλά τους προβλήματα. Ξέρεις κανέναν;

 

Λέων

Όταν συγχωρείς και «ξαναπιάνεσαι» με ανθρώπους που σου έχουν δείξει ότι δεν σε εκτιμάνε, δεν σου φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο ο εαυτός σου.

 

Παρθένος

Σε στιγμές πίεσης ή κούρασης αντιλαμαβάνεσαι παραδόξως καλύτερα τι είναι αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη για να είσαι καλά. Μετά βέβαια θέλει και εφαρμογή.

 

Ζυγός

Όταν βλέπεις ότι ο καθένας κοιτά την πάρτη του, κάνε και' συ το ίδιο, χωρίς να σε πιάνει αυτοσαμποταριστικά το «ιεραποστολικό» σου. Γκε γκε;

 

Σκορπιός

Απλά πράγματα, όπως ένα Ninja cat tea, μπορούν να δώσουν ένα θετικό twist στην διάθεση σου, βοηθώντας την μέρα να βγει αρμονικά. Hi-yaaah!

 

Τοξότης

Μην τρέχεις σαν το χάμστερακι προσπαθώντας να ανταποκριθείς στην εντέλεια στις απαιτήσεις των άλλων. Make Monday a λούφα-one.

 

Αιγόκερως

Όχι, ο καπνός δεν βγαινει από τα αυτιά σου λόγω κούρασης στην δουλειά, ο υπερσιβηρικός θα είναι που σου «γνέφει» όλο ναζί. 

 

Υδροχόος

Θέλεις λίγη διασκέδαση Δευτεριάτικα, οπότε καλά θα κάνεις να αποφύγεις το κλείσιμο εντός των τοίχων, βρίσκοντας κάτι πιο δημιουργικό για αλλαγή.

 

Ιχθύες

Δεν είσαι για πολλές καταπονήσεις, αλλά χρειάζεται να θέσεις προτεραιότητες, μην αφήνοντας σημαντικά για αύριο και μεθαύριο.

athensvoice.gr