Ιχθύ, αν βλέπεις ότι έχεις λάθος προσέγγιση, άλλαξε «τροπάριο». Δεν χρειάζεται να έχεις πάντα την πίτα ολόκληρη


Κριός

Κάποιος σοφός έλεγε ότι «οι μητέρες των ηλιθίων, είναι πάντα έγκυες». Καθώς λοιπόν η «αυτοκρατορία» συνεχώς μεγαλώνει και μάλιστα επιτίθεται, προσπάθησε να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος

Η ελαστικότητα απέναντι στους γύρω σου και ειδικά σε συνεργάτες και συναδέλφους στη δουλειά, θα σε γλιτώσει από επιπλέον κούραση.

Δίδυμοι

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Αν ο άλλος σου κάνει το «κλικ» προχώρα, χωρίς να σκέφτεσαι «παρωχημένα». (Για σχέσεις ενηλίκων βεβαίως βεβαίως)

Καρκίνος

Πρέπει να λειτουργήσεις με μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στις ψυχολογικές σου αντοχές, κάνοντας οικονομία δυνάμεων όπου μπορείς.

Λέων

Οι μικροεκνευρισμοί της καθημερινότητας δεν πρέπει να σε αποσπούν εντελώς από τη φροντίδα και τη στήριξη που χρειάζεται η προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

Ok, είναι καλό να ξέρεις τι δεν θέλεις στα ερωτικά, όμως είναι σίγουρα πιο βοηθητικό να συγκεκριμενοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις εν τέλει.

Ζυγός

Αν και είσαι λίγο «κάπως», διαφοροποίησε την διάθεση σου με την βοήθεια του χιούμορ, που πάντα βοηθά να δεις αλλιώς τα πράγματα.

Σκορπιός

Η διαλλακτικότητα είναι επιβεβλημένη για να μπορέσεις να τα φέρεις βόλτα στην δουλειά, περιορίζοντας και τις επικοινωνιακές ασάφειες.

Τοξότης

Ο τρόπος που πλασάρεις τον εαυτό σου προς τα έξω σε βοηθά να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων σε επαγγελματικές συζητήσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Αιγόκερως

Το να είσαι αυτός που είσαι μερικές φορές δεν φτάνει για να τα καταφέρεις όπως θέλεις. Αντέχεις να κάνεις step up your game; Ιδού το ερώτημα.

Υδροχόος

Τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχεις κατά νου μπορούν να επωφεληθούν, αν πάρεις γραμμή από ανθρώπους που θαυμάζεις για την πορεία τους.

Ιχθύες

Αν βλέπεις ότι έχεις λάθος προσέγγιση, άλλαξε «τροπάριο». Δεν χρειάζεται να έχεις πάντα την πίτα ολόκληρη.

athensvoice.gr