Καρκίνε, η αυτολύπηση είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα της ανθρώπινης φύσης. Μην ενδίδεις σ’ αυτήν


Κριός

Ορισμένες φορές, οι ανάλαφρες στιγμές με φίλους επιβάλλονται ακόμα κι αν δεν έχετε τίποτα καινούργιο να πείτε, ανακυκλώνοντας τα ίδια χαζά. Όλα χρειάζονται στην ζωή.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά έχουν τους δικούς τους ρυθμούς και καλύτερα να βγάλεις σήμερα λίγη δουλειά για να είσαι βέβαιος για τα σχέδια σου, ελευθερώνοντας το κεφάλι σου από έγνοιες.

Δίδυμοι

Κινείσαι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σήμερα, κανονίζοντας ίσως καμία εξόρμηση με φίλους, αμόρε ή παιδιά για μπανάκι και ουζάκι με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Καρκίνος

Η αυτολύπηση είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα της ανθρώπινης φύσης. Μην ενδίδεις σ’ αυτήν, ό, τι κι αν σε βασανίζει.

Λέων

Δε μπορείς να επιβάλλεις σε κανένα να σ’ αγαπήσει, μπορείς όμως ν’ αυξήσεις το ενδιαφέρον του προς εσένα, δείχνοντας κατ’ αρχήν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Μην κλείνεσαι στο πρόβλημα σου. Όταν μοιράζεσαι αυτό που σε απασχολεί και σταματάς την κατά μόνας υπερανάλυση, είσαι πιο κοντά στην λύση.

Ζυγός

Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε να βάζεις άνω τελεία στο συναισθηματικό παίδεμα, κάνοντας τις προσπάθειες σου να βγεις από αυτό, αλλάζοντας παραστάσεις.

Σκορπιός

Είσαι σε φάση «με τα πόδια ψηλά στον τοίχο λιώνω στο Netflix» ή «πάω να ρίξω μια βουτιά για να χαλαρώσω» με «παρέα ασφαλείας». Alles klar.

Τοξότης

«Αδέρφια μου αλήτες πουλιά» αναζητά εναγωνίως η ψυχή σου σήμερα, για να ξαναβρείς το κέφι και την διάθεση σου, οργανώνοντας συναντήσεις και αποδράσεις.

Αιγόκερως

«Είναι άνθρωποι που την κακήν ώρα την έχουν μέσα τους» έγραφε ο Καρυωτάκης. Συμπόνα, βοήθα όπου μπορείς, μην πέσεις όμως κι εσύ μαζί τους στον «τάφο».

Υδροχόος

Σήμερα κάνε λίγο «γούτσου-γούτσου» στον εαυτό σου γιατί το χρειάζεται με τόση πίεση που τραβάει, κανονίζοντας κάτι που σε τονώνει και σε «φτιάχνει» συναισθηματικά.

Ιχθύες

Τι κι αν εσυ ζητάς «αναδρομικά» στην αγάπη, άμα το ταμείο είναι γενικά μείον, τι πιστεύεις ότι μπορείς τελικά να εισπράξεις;

athensvoice.gr