Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου θα γίνει η ολομέλεια της παράταξης του Κώστα Κρεμμύδα, που εκκινεί ταυτοχρόνως την διαδικασία των διεργασιών ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023. 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαζί για τα Τρίκαλα", Κώστας Κρεμμύδας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6, υπερασπίστηκε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ευελπιστώντας να επαναληφθεί στις επόμενες εκλογές. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, μπορεί το 2019 να τορπιλίστηκε η προσπάθεια και να μην πήγαν όπως επιθυμούσαμε τα πράγματα, όμως αυτό και αυτό θα καταθέσω. Και θα σταματήσω να απολογούμαι που προτείνω συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πλέον συνεργάζονται με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Για την δική του παρουσία στο ψηφοδέλτιο που θα προκύψει από την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκρυψε την επιθυμία του εκ νέου να βρίσκεται στην κορυφή του ως επικεφαλής, αφού τώρα πια, όπως δήλωσε, έχει την εμπειρία, έτσι ώστε να μπορεί να διαχειριστεί με αποτελεσματικό τρόπο ζητήματα του Δήμου Τρικκαίων. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κρεμμύδας είπε τα εξής: 

«Στις 03/10 θα κάνουμε την ολομέλεια της δημοτικής μας παράταξης, και το κάλεσμα αφορά όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού. Όπως θα είναι αυτονόητο ότι είναι καλεσμένοι και οι εκπρόσωποι των δυο κομμάτων που στηρίζουν την παράταξη μας.

Θα κάνουμε έναν απολογισμό αυτών των δυο ετών, και από κει και πέρα θα ανοίξει μια κουβέντα για το τι μέλει γενέσθαι στις επόμενες εκλογές. Η γνώμη μου είναι ότι η ευρύτερη κεντροαριστερά πρέπει να εκπροσωπείται από ένα ψηφοδέλτιο. Θεωρώ ότι πολλά περισσότερα ενώνουν τις παρατάξεις του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ αυτοδιοικητικά, παρά τις χωρίζουν. Συνεπώς, για να υπάρξει αξιόλογη παρουσία και να διεκδικήσει ο χώρος της κεντροαριστεράς την επόμενη δημοτική αρχή, πρέπει να κατεβεί με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Εγώ δεν είμαι αρνητικός στο να ηγηθώ και να έχω ξανά την υποψηφιότητα στο Δήμο, έχω την εμπειρία και ξέρω να διαχειριστώ τις καταστάσεις

trikalaenimerosi.gr