Παρθένε, είσαι από τους πιο δυνατούς «υποψήφιους» για να περάσουν ένα πραγματικά όμορφο Σ/Κ

_____________

Κριός

Η όρεξη σου είναι μεγάλη παρά τον καύσωνα, «σηκώνοντας» όχι μόνο μεζεκλίκια και ουζάκια, αλλά ακόμα και hardcore «καταστάσεις», με κοκκινιστά, παστίτσια κ.τ.λ. Φάε και κανένα φρούτο βρε παιδί μου!

Ταύρος

Προτεραιότητα σου η διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα, παιδιά, σκυλιά και συντρόφους αυτό το Σ/Κ, διώχνοντας μακριά έγνοιες και ανησυχίες για τα επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Το σκηνικό της δροσιάς και της απόλυτης χαλάρωσης εντός σπιτιού, συνοδεία φουλ κλιματιστικού, «σε φτιάχνει» μάλλον περισσότερο today σε σχέση με την ηλιοθεραπεία.

Καρκίνος

Το τελευταίο weekend του Ιουλίου έρχεται με θετικές προοπτικές για να χαρείς επιτέλους, συντροφιά με φίλους, σχέση και αγαπημένα πρόσωπα, ιδανικά ξεκινώντας διακοπές ή έστω κάνοντας βουτιές σε μια κοντινή παραλία.

Λέων

Αγωνίες και σκέψεις για τα επαγγελματικά δεν σε αφήνουν να ξεδώσεις όσο ανέμελα θα ήθελες, με το ενδεχόμενο να πρέπει να βγάλεις και λίγη δουλειά να είναι υπαρκτό.

Παρθένος

Είσαι από τους πιο δυνατούς «υποψήφιους» για να περάσουν ένα πραγματικά όμορφο Σ/Κ, κάνοντας και ένα ταξιδάκι σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό ή ξεκινώντας και officially διακοπές!

Ζυγός

Το Σάββατο έχει μεγαλύτερη ραθυμία και ανάγκη για ουσιαστική ανάπαυλα από οτιδήποτε κουραστικό, προκρίνοντας «ξάπλες πολυτελείας».

Σκορπιός

Έχεις την διάθεση να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, να επικοινωνήσεις μαζί του και να βγάλεις περισσότερο συναίσθημα, περπατώντας λ.χ. χέρι-χέρι σε μια παραλία.

Τοξότης

Όλο και κάποια «αγγαρεία» που χρειάζεται φροντίδα και περνάει απ’ τα χέρια σου βγαίνει αυτό το Σ/Κ, τεστάροντας τις δυνάμεις σου, ενώ ίσως χρειάζεται να εργαστείς και λίγο.

Αιγόκερως

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει αυτό το Σ/Κ, αποτελώντας το ιδανικό έναυσμα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Πάντως ακόμα κι αν δεν είσαι αδειούχος, θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος και χαρούμενος μέσα σου, παρά τον καύσωνα.

Υδροχόος

Προσωπικά θέματα «μονοπωλούν» την σκέψη σου, ενώ κι από διάθεση είσαι so-so. Το σώμα σου πάλι έχει οργανική ανάγκη για σεξ.

Ιχθύες

Τι κι αν έχει καύσωνα, εσύ υποδέχεσαι με ανεβασμένα κέφια αυτό το Σ/Κ, παρά και την οποία σωματική κούραση. Μάλιστα υπάρχει και αρκετό ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα, με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που μπορούν να φέρουν χαμόγελα.

athensvoice.gr