Καρκίνε, μην θεωρείς δεδομένο ότι όποιος σε «πλευρίζει» στην δουλειά, θέλει απαραίτητα το καλό σου


Κριός

Δεν χρειάζεται να το παίζεις «σκληρό καρύδι» όλη την ώρα. Ανοίξου στα άτομα που αγαπάς, εκδηλώνοντας όλο τον θησαυρό της αγάπης που κρύβεις μέσα σου και δεν θα χάσεις.

 

Ταύρος

Η ελαστικότητα προς τα κοντινά σου άτομα καταλήγει πολλές φορές εις βάρος της δικης σου ευημερίας. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξεις.

 

Δίδυμοι

Να ξέρεις ότι είναι επιλογή σου το αν περνάς τελικά καλά on a daily basis. Και επειδή είναι μια επιλογή που σου πάει πολύ, καν’ την συχνότερα.

 

Καρκίνος

Μην θεωρείς δεδομένο ότι οποίος σε «πλευρίζει» στην δουλειά, θέλει απαραίτητα το καλό σου. Άσε τις αφέλειες και φέρσου έξυπνα.

 

Λέων

Η μέρα σηκώνει ταξιδάκι, ουζάκι, μπανάκι- μπανάκι κ.λπ. Όπου κι αν σε πετυχαίνει, φρόντισε να κανονίσεις και κάτι ευχάριστο με καλή συντροφιά.

 

Παρθένος

Για τους φθονερούς  ανθρώπους, πάντα τα πράγματα είναι καλύτερα για τους αλλους επειδή είναι κ@λ&φ@ρδοι. Εσύ γιατί τους δίνεις σημασία;

 

Ζυγός

Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν χρειάζεται να το δηλώνεις. Φωνάζει από χιλιόμετρα. Αν «δεν», σταμάτα τα «βαρύγδουπα» γιατί καρφώνεσαι.

 

Σκορπιός

Κοίτα, επειδή είναι λίγο δύσκολο να βάλεις μυαλό σε όσους «δεν καταλαβαίνουν» στη δουλειά, τουλάχιστον βάλ’ τους στην θέση τους. 

 

Τοξότης

Μια όμορφη έξοδος με τον σύντροφο σου «επιβάλλεται» σήμερα, δίνοντας και στους δυο σας την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε χαρούμενες στιγμές. 

 

Αιγόκερως

Δεν πειράζει να κάνεις και καμιά «έκπτωση» προς οικογένεια μεριά και από διάθεση και από παρουσία. Μπας κι έτσι «εκτιμηθείς» τελικά περισσότερο.

 

Υδροχόος

Βρες χρόνο σήμερα να διασκεδάσεις με κάποιο τρόπο, ακόμη κι αν δεν είναι κάτι σχετικό με βαριά κουλτούρα, αλλά ίσως «τσίχλα για τα μάτια».

 

Ιχθύες

Αν το να κοιτάς την δουλειά σου, χωρίς να ασχολείσαι με κουτσομπολιά, ενοχλεί κάποιους στα επαγγελματικά, αυτό αφορά εκείνους. Εσύ, keep going.

athensvoice.gr