Ευχάριστα ήταν τα νέα που ανακοινώθηκαν στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντή, για τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19, στα οποία υποβλήθηκαν 40 μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων 1ου και 2ου Οιχαλίας και του Δημοτικού Σχολείου Πετρωτού.

Όπως ενημέρωσαν η συντονίστρια του ΕΟΔΥ στο Νομό Τρικάλων κυρία Δήμητρα Νάτσινα και ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης, όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Σε αναστολή λειτουργίας παραμένουν οι Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεις του 2ου 6/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας, των Α΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων του 1ου 6/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας και το 4/θεσιο Δημοτικό σχολείο Πετρωτού, όπως ανακοινώθηκαν από την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για διάστημα 14 ημερών.

Θερμή παράκληση στους γονείς των μαθητών-τριών που οι τάξεις τους είναι σε αναστολή , να εφαρμόσουν τις οδηγίες που τους δόθηκαν από τους αρμόδιους.

Συνεχίζουμε όλοι μας  να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής και προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του, στον εκπαιδευτικό  ο οποίος βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και απ΄ότι πληροφορούμαστε είναι καλά στην υγεία του.