Μετά από 7 και πλέον μήνες ξανά στο παρκέ η γυναίκες του Ασκληπιού.

Το Σάββατο 24/10 ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος με πολλές ιδιαιτερότητες και με πολλά άγνωστα μονοπάτια για όλες τις ομάδες.

Μέσα σ΄αυτήν την πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση καλούνται όλοι, αθλήτριες, προπονητές, διοίκηση, φίλαθλοι να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας ο καθένας από την πλευρά του αυτό που πρέπει.

Αρχή λοιπόν για τον Ασκληπιό το Σάββατο 24/10 στις 20:00 στο Κλειστό της Κατσιμίδου, να υποδέχεται την ομάδα του Γιάννενα ΑΣ ανοίγοντας έτσι την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Με αρκετά νέα πρόσωπα φέτος στην ομάδα τα Κορίτσια του κ. Τσαϊρέλη είναι έτοιμα να ξεκινήσουν το μακρύ ταξίδι του πρωταθλήματος.

Oπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση "δυστυχώς όμως η κατάσταση που όλοι βιώνουμε τους τελευταίους μήνες μας αναγκάζει να εφαρμόσουμε οδηγίες που έρχονται κάθε φορά από την ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης και διεξαγωγής αγώνων.

Έτσι με βάση της οδηγίες δεν επιτρέπονται φίλαθλοι στα γήπεδα παρά μόνο όσοι προβλέπονται από τα Υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα παρακαλούσα λοιπόν να μην έρχεστε στο γήπεδο γιατί δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους.

Ας βοηθήσουμε όλοι σ΄ αυτό. Προστατέψτε τις αθλήτριες και τους προπονητές, τον Σύλλογο και τον εαυτό σας. Ας βοηθήσουμε όλοι να ξεπεράσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα αυτήν την περίεργη κατάσταση."