Σε πτώση από ύψος αποδίδεται θάνατος της 16χρονης στα Τρίκαλα, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πορισμα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής άλλες λεπτομέρειες.

Στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία, εκει όπου βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια, μεταβαίνει εκ νέου η ιατροδικαστής, καθώς όπως φαίνεται κάποια από τα τραύματα, δεν συνάδουν με το σημείο της πτώσης.

Η οικογένεια της, που ετοιμάζεται να πει το απόγευμα το τελευταίο αντίο, ζητά να λάμψει η αλήθεια.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει συγκεντρώσει πολύτιμα στοιχεία, ωστόσο το αποτέλεσμα της νεκροψίας και ιδιαίτερα αν τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα, ήταν αποτέλεσμα της πτώσης ή προκλήθηκαν από δεύτερο άτομο, θα δώσουν σαφή κατεύθυνση και ενδεχομένως να εξιχνιάσουν την υπόθεση θρίλερ, όπως εξελίσσεται στην πόλη της Θεσσαλίας.

Η δικογραφία που σχηματίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος των Τρικάλων, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οι αξιωματικοί προσπαθούν να αποτυπώσουν καρέ καρέ τις κινήσεις της ανήλικης, από τη στιγμή που ο φίλος της την άφησε στην πλατεία των Τρικάλων.

Κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής, ελέγχονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το κοριτσάκι συναντήθηκε και με κάποιο άλλο πρόσωπο στην συνέχεια, ενώ και το κινητό της τηλέφωνο, τα μηνύματα και οι κλήσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο. Μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζητάει επίμονα από τις Αρχές την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ υπογραμμίζει πως το παιδί τους το σκότωσαν και ο θάνατός του δεν προήλθε από αυτοκτονία.

Μάλιστα, αξιοσημείωτα είναι ορισμένα ερωτήματα που θέτουν οι γονείς, όπως το γιατί ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί δακτυλοσκόπηση στην σκαλωσιά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το κορίτσι ανέβηκε μονάχη η με κάποιον άλλον.

protothema.gr