Η θεατρική παράσταση «Hôtel Théâtre» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τσιαντούλα έδωσε την πρώτη της παράσταση χθες βράδυ στο θέατρο του Φρουρίου Τρικάλων. 

Το τρικαλινό κοινό ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα το όμορφο θεατράκι να γεμίσει από κόσμο, ο οποίος ενθουσιασμένος παρακολούθησε την υπέροχη παράσταση που ανεβάζει η Θεατρική Οµάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Έαρ. 

Το «Hôtel Théâtre», είναι ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο σε σύλληψη και σκηνοθεσία Γιώργου Τσιαντούλα, που απόψε το βράδυ θα δώσει την δεύτερη και τελευταία παράστασή του στις 21:30 στο Υπαίθριο Θέατρο Φρουρίου. 

Η παράσταση θα διαξαχθεί µε όλα τα αναγκαία µέτρα λόγω Covid19, µε τη διαθεσιµότητα των θέσεων στο 40% του θεάτρου και είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 15 ετών.

Λίγα λόγια για το θεατρικό έργο 

12 ήρωες, θαµώνες και υπάλληλοι, στο πιο συναρπαστικό και µυστηριώδες ξενοδοχείο της πόλης, άλλοι βγαλµένοι από τον µαγικό ρεαλισµό του Τένεσσι Ουίλιαµς, και άλλοι από το σκοτεινό Μπρεχτικό καµπαρέ, θα µας επιτρέψουν να κρυφοκοιτάξουµε από την κλειδαρότρυπα των δωµατίων τους, αποκαλύπτοντας αλήθειες.

Άδοξοι εραστές, σουρεαλιστικές οικογένειες, εκδικητικές “καµαριέρες” και ένας γκροτέσκος αχθοφόρος, συνθέτουν το σκηνικό ταµπλό µιας νύχτας γεµάτης χιούµορ, µουσικής, συγκίνησης, πάθους και έρωτα, κάτω από τη φωτεινή λάµψη της σκονισµένης νέον επιγραφής του «Hôtel Théâtre».

Τα φώτα της πόλης µπορεί τα βράδια να σβήνουν. Αλλά στο «Hôtel Théâtre» δεν σβήνουν ποτέ.

Όπως άλλωστε αρµόζει και στο παριζιάνικο τίτλο του. 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία, µουσική επιµέλεια και φωτισµοί: Γιώργος Τσιαντούλας

Σκηνικά-Κοστούµια: Η οµάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου έαρ

Φωτογραφίες/Βίντεο: Μιχάλης Γκούµας

Παίζουν: Θωµάς Γουλόπουλος, Μαρίνα Ζαρκάδα, Στέλλα Ζολώτα, Εύη Καλόγηρου, Μελίνα Μαυροπούλου, Μπέσσυ Παπαστάθη, Όλγα Παραπραστανίτη, Δηµήτρης Ράκος, Ειρήνη Ράπτη, Κώστας Ρούσης, Έφη Τσέλιγκα-Σκαµπαρδώνη, Φωτεινή Ψηµµένου

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 12 €

Τιµή προπώλησης: 10 €

Προπώληση εισιτηρίων έξω από το Δηµαρχείο (Ασκληπιού 18)

Πληροφορίες: 6987678101, 69823239998