Ένας ερασιτέχνης ψαράς, που έλκει την καταγωγή του από τα Τρίκαλα, εντοπίστηκε νεκρός σε παραθαλάσια περιοχή της Εύβοιας όπου έκανε ψαροντούφεκο.

Οι Λιμενικές Αρχές Χαλκίδας, Κύμης, Σκύρου και Μαντουδίου ενημερώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής  για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 55χρονο από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στις οποίες συμμετείχαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και τέσσερα αλιευτικά σκάφη.

Δυστυχώς ο άνδρας, που φέρεται να είναι από την Αθήνα με καταγωγή από τα Τρίκαλα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ''Πηγάδια'' Ευβοίας από ιδιωτικό παραπλέον σκάφος και περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Πηλίου Ευβοίας και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο  εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Αθηνών.

trikalaenimerosi.gr