Με γυρίσματα στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, η ταινία "Μαζί για πάντα" του Βάιου Τσιμητρά, είναι ένα αφιέρωμα στην τέχνη της φωτογραφίας.

Περίληψη: Η ταινία είναι αφιέρωμα στην τέχνη της φωτογραφίας, και επιπλέον είναι μια αναφορά προς την θεωρία του Ζωισμού που αναφέρει πως η ψυχή δεν βρίσκεται μόνο σε έμψυχα όντα αλλά και σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει δίπλα μας, στην φύση, στο περιβάλλον μας.

Ένα 22χρονο αγόρι απο την Οιχαλία Τρικάλων, με όχημα την αγάπη του για την φωτογραφία, ταξιδεύει και περιπλανιέται στην Θεσσαλία ψάχνοντας ειδυλλιακά και μοναδικά μέρη για να φωτογραφίσει έχοντας ως σκοπό την αναδείξει του φυσικού κάλλους των τοπίων της Θεσσαλίας, κατά την διάρκεια της περιπλάνησης του με μοναδικό του όπλο μια φωτογραφική μηχανή.

Θα γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους, άλλα δύο απο αυτούς μέσω κάποιων περίεργων συμβάντων, θα τον οδηγήσουν σε ένα πολύ δύσκολο δίλημμα. Στο να διαλέξει ανάμεσα στο να σωθεί ο δικός του άνθρωπος, η ψυχή του να καταλήξει σε κάτι άλλο, πέρα από άνθρωπο και ζώο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ/ΣΕΝΑΡΙΟ Βάιος Τσιμητράς

ΠΑΡΑΓΩΓΗ Βασιλική Δήμου Βάιος Τσιμητράς Δημήτρης Γιάννης ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ Δημήτρης Γιάννης Βασίλης Ράτζας Μιχάλης Ράτζας Αρχοντούλα Γαβρά, Χρήστος Κοντοβάς

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ Σωτήρης Δημουλάς Σάκης Ζιάκας Αριστοτέλης Κερασοβίτης

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Βασιλική Δήμου

ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ Αποστόλης Καβάλλας

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Βάιος Τσιμητράς

ΜΑΚΙΓΙΑΖ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ Ελεωνόρα Δημουλά

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Σωτήρης Δημουλάς

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ Βασιλική Δήμου Βάιος Τσιμητράς

ΜΟΥΣΙΚΗ Κατερίνα Βάιου Μόνικα Μαλεσιάδα David Fesliyan

ΜΟΝΤΑΖ Δημήτρης Τσιμητράς

Δείτε την ταινία: