Μια νέα αρχή για την Τρίτη Ηλικία στον Δήμο Τρικκαίων, χαρακτήρισε τον νέο χώρο του Α' ΚΑΠΗ ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του νέου χώρου του Α' ΚΑΠΗ, επί της οδού Ομήρου, παράλληλα με την κοπή πίτας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, μιλώντας στα συγκεντρωμένα μέλη του ΚΑΠΗ, τόνισε πως πλέον δίνεται η δυνατότητα να σταθεί ο Δήμος περισσότερο κοντά στους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Εξήρε το έργο των εργαζομένων και τόνισε ότι συνολικότερα η κοινωνική πολιτική και η πρόνοια στον Δήμο Τρικκαίων αποτελούν σημαντικό στοιχείο της κοινωνικής πολιτική.

Μια πολιτική που συνδέεται με τη λειτουργία σε σύντομο διάστημα, του νέου κτηρίου Κοινωνικών Δομών στο κτήριο – δωρεά του γιατρού Αριστοτέλη Αντωνίου. Νωρίτερα, ο κ. Παπαστεργίου είχε επισκεφθεί και το Β' ΚΑΠΗ και το Κέντρο ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Νικολέτα Μπρουζούκη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου, η τ. αντιδήμαρχος κ. Σοφία Αλεστά, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Δήμητρα Νάτσινα και στελέχη των υπηρεσιών Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και του Α' ΚΑΠΗ.