Από εκεί που ο ΑΟΤ θα μπορούσε να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με τις βάσεις που είχε βάλει για το διαφαινόμενο τρίποντο μέσα στον Ασπρόπυργο καθώς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι (0-1 με πέναλτι του Ριζογιάννη)  η αποβολή του Ριζογιάννη στο 42’ έφερε τα πάνω κάτω και παραλίγο να χαθεί και το παιχνίδι στο τέλος μιας και οι γηπεδούχοι με τον παίκτη παραπάνω είχαν το πάνω χέρι.

Ισοφάρισαν στο 60’ με τον Κάκκο και στην συνέχεια έχασαν και άλλες ευκαιρίες για την ολική ανατροπή.

Η ουσία είναι ότι τα Τρίκαλα κλώτσησαν στον κάλαθο των αχρήστων την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και έχασαν σπουδαία ευκαιρία να εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα από το ξεκίνημα έδειξαν το γνωστό καλό τους πρόσωπο επικρατώντας καθολικά του Ασπροπύργου που είχε στηθεί όπως αναμενόταν αμυντικά.

Τα Τρίκαλα «ξεκλείδωσαν» την άμυνα του Βαζάκα στο 36’ όταν ο Γρηγορόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Λογοθέτη το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ ο Ριζογιάννης που ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Λίγο αργότερα ο Ριζογιάννης έγινε μοιραίος για τα Τρίκαλα. Με κίτρινη κάρτα στήθηκε στο 42’ απερίσκεπτα μπροστά στην μπάλα σε εκτέλεση φάουλ και ο διαιτητής του έδειξε την δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλλε.

Αλλαγή σκηνικού στην επανάληψη

Με παίκτη παραπάνω ο Ασπρόπυργος μπήκε δυνατά στην επανάληψη έβαλε και τον Πίντο μέσα ο Βαζάκας και οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή που μετουσιώθηκε σε γκολ με τον Κάκκο στο 60’.

Η αντίδραση του ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν, πέρασαν στο παιχνίδι Τσίπρας και Βέρτζος και στο 71΄θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν κοντινή κεφαλιά του Γιαννίτση αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Παναγόπουλο.

Σωτήρια επέμβαση Γιακουμή

Στο 83΄ο Ασπρόπυργος μετά από κάποιες ευκαιρίες είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Σρέτσκοβιτς βγήκε μόνος απέναντι στον Γιακουμή που έδιωξε σωτήρια.

Χάθηκαν ακόμη μερικές ευκαιρίες για τα Τρίκαλα οπότε στο τέλος πάλι καλά που το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ανδριανός (Αχαϊας) ο οποίος απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ριζογιάννη στο 36΄και έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ζαχαρό, Λογοθέτη, Κάκκο, Ζγκούρι  των γηπεδούχων και Γιακουμή των Τρικάλων

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Ζώνας, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Ζαχαρός (66’ Νικολακάκης), Γκουγκούδης, Κάκκο, Γκατσολάρι (83’ Νικολάου), Ζγκούρι, Σρέτσκοβιτς, Βασιλείου (55’ Πίντο)

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης,Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (83’ Λώττας), Σταματής (66’ Τσίπρας), Πελάεθ (72΄ Βέρτζος)

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Νίκη Βόλου-Ιωνικός 1-2
ΝΠΣ Βέροια-Αιγάλεω 3-1
Ασπρόπυργος-ΑΟ Τρίκαλα 1-1
ΓΑΣ Ιάλυσος-Διαγόρας Ρόδου 1-1
ΑΟ Καβάλας-Θεσπρωτός 4-1
Καλαμάτα-Ολυμπιακός Βόλου 1-2
ΠΟ Τρίγλιας-ΟΦ Ιεράπετρας 0-2

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

1. ΑΟ Καβάλας 11 9-3
2. ΝΠΣ Βέροια 11 8-4
3. ΟΦ Ιεράπετρας 11 6-3
4. Καλαμάτα 10 7-5
5. Ιωνικός 10 5-3
6. ΑΟ Τρίκαλα 10 5-3
7. Διαγόρας Ρόδου 9 8-4
8. Ολυμπιακός Βόλου 9 8-8
9. Αιγάλεω 8 5-6
10. Ασπρόπυργος 7 6-7
11. ΓΑΣ Ιάλυσος 5 2-5
12. Νίκη Βόλου 4 5-9
13. Θεσπρωτός 4 7-13
14. ΠΟ Τρίγλιας 3 4-12

sportrikala.gr