Η Λάρισα ήταν η νικήτρια του φιλικού αγώνα με τα Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο της Καλαμπάκας την Κυριακή(8/9). Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε ο Σικάφκα με εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο και οι ηττημένοι δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν τις αξιοποίησαν.   

Στο 22′ από το  μαρκάρισμα του Γιαννίτση στον Σικάφκα η ΑΕΛ απέκτησε πλεονέκτημα για γκολ από τα 11 μέτρα όπου στηθηκε η μπαλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος Σικάφκα και με το γκολ αυτό η Λάρισα ήταν η νικήτρια του ματς.

Η ΑΕΛ έφθασε κοντά στο γκολ και στο 65’ μετά τη σέντρα του Μιλοσάβλιεβιτς  και την κεφαλιά του  Νούνιτς που αποσόβησε  ο Ζαρόπουλος.

Δύο λεπτά αργότερα ευκαιρία για τα Τρίκαλα στο 67′,  όταν  ο Σταματής δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον  Ρίστιτς αλλά και στο 70′ όταν ο Τεγούσης αστόχησε ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση  στην περιοχή της Λάρισας.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα: Ζαρόπουλος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Σανδραβέλης (75’Ελευθεριάδης), Ντόσης (75’Νιάρος) Ριζογιάννης, Τεγούσης (77’Νικλητσιώτης) Πελάεθ (64’Λώττας), Τσίπρας (64’Παπαγεωργίου) Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (64′ Σταματής)

ΑΕΛ: Ρίστιτς (76′ Σουλούκος), Καρανίκας (46’Μπέρτος) Στάνκοβιτς, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς (46’Γκόλιας), Καϊς, Μπάλλας (62’Μιλοσάβλιεβιτς), Χαλκιαδάκης (46’Γιάκος) Ουάρντα, Φιλλίποβιτς (76’Χοτζάλι),Σικάφκα  (46’Νούνιτς)

(*) φωτογραφία από goaltrikala.gr

a-sports.gr